Tankotanssin vakiotuntien ja kuntotuntien säännöt kaudella 2016-2017:

 

1.  Ilmoittautuminen  
Oppilas varaa käyntioikeuden puhelimitse/s-postitse ja vahvistaa osallistumisensa vastaamalla sähköpostitse lähetettävään vahvistusviestiin ja täyttämällä siihen pyydetyt henkilötiedot. Käyntioikeus on henkilökohtainen ja voimassa heti oppilaan vastattua viestiin.


2.   Peruutus 
Käyttöoikeuden peruutus tulee tehdä viimeistään vuorokausi ennen ensimmäistä käyntioikeuden oikeuttamaa tuntia, jonka asiakas on velvoitettu itse tarkistamaan kotisivuiltamme www.taidetehtaantanssikoulu.fi. Peruutus tehdään sähköpostitse osoitteeseen taidetehtaantanssikoulu@gmail.com. HUOM! Peruutusta ei voi tehdä suullisesti opettajalle tai toimistoon, eikä pelkkä tunnilta poisjäänti ole peruutus.

3.   Maksut
Käyttöoikeuden maksu suoritetaan pankkiin viimeistään laskun eräpäivänä. Lasku toimitetaan kotiin. Käyttöoikeuden maksun voi suorittaa osittain tai kokonaan myös Smartum saldolla, Smartum liikunta- tai kulttuuriseteleillä, Luottokunnan Virikesetelillä tai Sporttipassilla (ePassi). Liikuntaetuuksien käytössä noudatetaan palveluntarjoajan laatimia ehtoja.  Mikäli käytätte maksuvälineenä liikuntaetuuksia, lähetämme käyttöohjeet teille vahvistuksen saatuamme. Taidetehtaan Tanssikoulun lukukausimaksuja tai tiiviskursseja koskevat alennukset eivät koske 5-10 kerran käyntioikeuksia.

4.  Käyttöoikeus

KUNTOTUNNIT (Feel free & Baila Salsa, lajit voivat vaihtua kauden aikana)

Käyntioikeus oikeuttaa oppilaan käymään yhteensä 10 kertaa aikuisten kuntotunneilla. Käyntioikeus on voimassa 4 kuukautta ostopäivästä eli oppilaan vahvistettua paikkavarauksen vastaamalla s-postitse lähettämäämme vahvistusviestiin. Käyttöoikeus päiväytyy vahvistusviestin mukaan.

 

TANKOTANSSI

Käyntioikeus oikeuttaa oppilaan varaamaan ja käymään 5-10 kertaa vakio tankotanssi- tunneilla. Käyntioikeus on voimassa 4 kuukautta oppilaan vahvistettua paikkavarauksen. Paikka tankotanssitunnille varataan sähköisen Nepton- ajanvaraus linkin kautta joka löytyy kotisivuiltamme osoitteesta: http://www.taidetehtaantanssikoulu.fi/#!tankotanssi/c1rno

Kyseiseltä sivulta löytyy ohjeet ja linkki Nepton ajanvarausjärjestelmään, jossa esillä kulloinkin varattavissa olevat tunnit.
Tuntivaraus perutaan tuntivarausvahvistuksessa tulevan linkin kautta. Paikan yllä mainituille tunneille voi varata 14 vuorokautta ennen ajankohtaa ja viimeistään 5 tuntia ennen tuntia. Peruutus tunnille tulee tehdä viimeistään 6 tuntia ennen kyseistä tuntia. Peruutuslinkki löytyy tuntivarausvahvistuksesta, joka tulee aina automaattisesti ilmoittamaanne s-postiosoitteeseen tuntivarauksen tehtyänne. Mikäli oppilas ei saavu tunnille, eikä ole sitä sääntöjen mukaisesti perunut, veloitetaan se hänen käyttösaldostaan. Tunnille voi tulla ilman paikanvarausta mikäli tunnilla tilaa. 


5. Vastuu
Tunneille oppilas osallistuu omalla vastuulla, ja suosittelemme kaikille vapaa-ajan tapaturmavakuutusta.

 

6. Oikeudet

Pidätämme kaikki oikeudet tilapäisiin ja pysyviin tunti- sekä opettajamuutoksiin.

Tankotanssi: Mikäli oppilaita on ilmoittautunut tunnille neljä (4) tai alle sen, tuntia edeltävänä arkipäivänä klo:15.00 mennessä on tanssikoululla oikeus perua tunti. 

Tuntimuutoksista ilmoitamme aina henkilökohtaisesti tunnille mukaan ilmoittautuneille tekstiviestitse. Oppilaan vastuulla on pitää huolta, että tanssikoululla on paikkansapitävät puhelintiedot.

7.Muuta

Taidetehtaan Tanssikoululla on Taidetehtaalla 2 tanssisalia ja pukeutumis- sekä suihkutilat. Tanssikoululla on myös tanssisali osoitteessa Jokikatu 7, jossa pukutilat (ei suihkumahdollisuutta, joten oppilaat käyvät kotona suihkussa) ja tanssisali osoitteessa Lukiokatu 5-7 B 3, jossa pukutilat ja suihku. Taidetehtaan Tanssikoulun toimisto sijaitsee Taidetehtaalla.

Taidetehtaan Tanssikoululla on oikeus käyttää tunneilta, oppilasnäytöksistä ja tanssikoulun tapahtumista otettua kuva- sekä videomateriaalia tanssikoulun dokumentointiin, tiedottamiseen ja markkinointiin.

 

Taidetehtaan Tanssikoulun toimisto:

Läntinen Aleksanterinkatu 1A

Avoinna arkisin klo 9-16

p. 040 539 8800

 

taidetehtaantanssikoulu@gmail.com

Postitusosoite:

PL 34

06101 Porvoo

 

 

Regler för fortlöpande lektioner i poledance och konditionslektioner under läsåret 2016-2017:

 

Yhteystiedot / Kontaktuppgifter

 


TAIDETEHDAS / KONSTFABRIKEN

Toimisto + Salit 1 & 2 / Kansli + danssal 1 & 2
Läntinen Aleksanterinkatu 1 B. / Västra Alexandersgatan 1 B

puh./tel. 040 539 8800 (arkisin klo 10-16/vardagar kl. 10-16)

sähköposti/e-post: toimisto@taidetehtaantanssikoulu.fi

Laskutukseen ja peruutuksiin liittyvissä asioissa /

I ärenden gällande fakturering och annullering:

laskutus@taidetehtaantanssikoulu.fi

Sali 1 ja Sali 2, Taidetehdas
Läntinen Aleksanterinkatu 1 B, Porvoo

Danssal 1 och 2, Konstfabriken
Västra Alexandersgatan 1 B, Borgå

"Kuuris"
Lukiokatu 5-7 B3 (entinen kuurojen koulu) ”Kuuris”

Gymnasiegatan 5-7 B 3 (f.d. dövskolan)

Zentra
Mannerheiminkatu 20

Zentra

Mannerheimgatan 20

© 2023 by Digital Marketing. Proudly created with Wix.com