top of page
kaveribanneri
kaveribanneri

press to zoom

press to zoom

press to zoom
kaveribanneri
kaveribanneri

press to zoom
1/66
Näyttökuva 2023-1-12 kello 14.11.59.png

Street Art Factory Dance Contest LA 28.1. klo 12-15

Jokatalvinen tanssikilpailu Porvoossa, Taidetehtaan Tanssikoulun uudessa salissa.

 

All Styles Showcase ryhmäkilpailu

Tanssiryhmien koko 2-8 henkeä

Tanssiesitysten pituus 2-8 minuuttia

Kaikki tyylit Showsta Streettiin ja Nykytanssista Lattareihin ovat tervetulleita tähän tanssikilpailuun! Myös ensikertalaiset ja konkarit ovat täysin tervetulleita.

 

Experimental soolokilpailu

All styles soolokilpailu, johon voi ottaa osaa kaikilla tyyleillä. Omaperäisin tanssija palkitaan!

 

Ei ennakkoilmoittautumista.

Osallistuminen on ilmaista.

Tapahtumaan voi tulla myös katsojan ja kannustajan roolissa.

 

Tervetuloa mukaan tähän uuteen sielukkaaseen kilpailuun. Haluaisimme tapahtuman, jota eivät yleiset tanssikilpailujen raamit kahlitse, vaan omaperäisyys, kekseliäisyys ja luovuus ovat tämän tanssikilpailun suola. Kannustammekin kaikkia tanssiryhmiä mahdollisimman originaaliin ilmaisuun. Ryhmä showcasejen sisälläkin soolot sekä vapaat ilmaisut ovat sallittuja.

 

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Taidetehtaan Tanssikoulun ja Dance.fi:n kanssa.

 

Mahtavaa uutta vuotta 2023 ja tervetuloa osallistumaan tapahtumaan!

Kuvat: Sami Ranta, Hanne Kauppinen

TANSSITUNNIT

tanssileikki 3,5-4v. lastentanssit 4-6v., satubaletti 4-5v., esi-baletti 6-7v., leikki-breikki 5-6v. + muut lasten ryhmät yli 7v.-

Show, lyrical jazz, nykytanssi, baletti, show, break, akrobatia, street, reggaeton, commercial dance, EK- ja koreoryhmät

Nykytanssi, baletti, latino Street, street, reggaeton, miesten tanssi, commercial dance, latinsweat, feel free, jooga mix, salsaton, show salsa, latin mix

Taidetehtaan Tanssikoulun lukuvuosi 2022-2023
 
Kuudestoista vuosi tarjoaa jälleen kymmenittäin tunti- ja lajivaihtoehtoja kaikenikäisille- ja tasoisille tanssinharrastajille.
 
Lukujärjestyksestämme löytyy mainioita kokonaisuuksia edistyneille haastetta kaipaaville tanssin harrastajille, kuin myös tanssin iloa ja riemua kerran viikossa havitteleville vasta-alkajille. Lukkarimme on täynnä toinen toistaan mukaansa tempaavampia lajeja, innostavien, iloisten ja ammattitaitoisten opettajiemme vetäminä.
 
Myös tänä vuonna Taidetehtaan Tanssikoulun tanssijat näkyvät porvoolaisessa katukuvassa esiintyen, järjestäen tanssitempauksia, tanssittaen koululaisia ja muita kadun tallaajia.
 
Tanssia vauvoista vanhempiin & baletista breikkiin.
bottom of page