TIEDOTE KOTEIHIN 8.1. 

HYBRIDIOPETUS

 

Tervetuloa tanssimaan kevätlukukaudelle 2021! Aloitamme tanssikauden jokaisen ryhmän osalta hybridiopetuksena 11.1. alkaen. Voit siis tulla joko paikan päälle normaalisti saliin tai osallistua tunnille etäyhteydellä ZOOMin välityksellä kotoa käsin. Myös uudet oppilaat aloittavat tanssitunnit heti tammikuusta alkaen.

 

Näyteikkunanäytökset siirtyvät edelleen helmikuulle. Poissaolojen korvaaminen tunneilla on kielletty toistaiseksi. Tämä koskee kaikkia tanssikoulun opetusryhmiä. Ilmoitamme kun korvaukset ovat jälleen mahdollisia.

 

 

Huomioitavaa

 • Kaikilla yli 15-vuotiailla tulee olla kasvomaski myös tanssitunneilla, ellei siihen ole terveydellistä estettä.

 • Tunnit päättyvät 5 minuuttia aikaisemmin, jolloin pystymme hillitsemään käytävien ruuhkaa.

 • Saattajat ym. eivät tule tanssikoulun tiloihin ollenkaan. (Poislukien pienten lasten vanhemmat. Toimme myös, ettei käytäville jäätäisi oleskelemaan tunnin ajaksi.

 • Puethan tanssivaatteet ja täytäthän juomapullosi jo kotona. Vältetään pukuhuoneiden käyttöä.

 • Aikuisten isot ryhmät jaetaan erillisen ilmoittautumisen kautta niin, ettei tunneilla ylity kymmenen henkilön raja. Katso tarkemmin alempaa.

 

 

Hybridiopetus

 

Opetus pidetään lähiopetuksen lisäksi myös etänä ZOOMin kautta. Voit siis tulla joko paikanpäälle tanssitaliin tai olla etänä kotoa. Mukaan pääset klikkaamalla sen salin linkkiä, jossa tunnit normaalistikin pidetään. Tunnit ovat reaaliaikaisena lukujärjestyksen mukaisena aikana. Tulethan ajoissa ZOOM-tunnille! Opettaja hyväksyy jokaisen oppilaan yksitellen mukaan ja tunti jaetaan vain oman ryhmän kesken.

 

Klikkaamalla linkkiä pääset mukaan tunnille:

Sali 1             https://zoom.us/j/7891844463

Sali 2             https://zoom.us/j/9350919259?pwd=Q3hvV0trbnlXeTQ2SzZVS1JveGZZUT09

Kuuris            https://us02web.zoom.us/j/7020045408?pwd=Rk1Ma3dScnhDTG85QkMvUEY3YmNrZz09

 

 

Aikuisten osallistuminen lähiopetustunneille:

 

Aikuisten tunnit alkavat samaan tapaan hybridiopetuksena. Isoimmissa ryhmissä olemme kuitenkin rajanneet lähiopetukseen tulevien maksimiosallistujamäärän yhdeksään henkilöön. Voit ilmoittautua lähiopetustunnille hellewin kautta. Mikäli et mahdu lähiopetustunnille, ilmoittaudu kuitenkin varalle. Näin takaamme sen, että pääset seuraavalle tunnille varmasti mukaan. Avaamme suoraan kahden seuraavan viikon tanssitunnit. Voit osallistua mukaan ZOOMin kautta, mikäli et voi osallistua lähiopetustunnille. Mikäli ryhmässä on valmiiksi alle 10 henkilöä, erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

 

Ilmoittauduthan vain omalle tunnillesi! Täältä pääset varaamaan paikan:

https://www.tanssikoulut.fi/taidetehdas/courses.php?l=fi#pos-20-21

 

Aikuisten tunnit

MA Aamubaletti,                 ilmoittaudu erikseen mukaan lähiopetustunnille

MA Lyrical jazz aikuiset,       ilmoittaudu erikseen mukaan lähiopetustunnille

MA Miesten tanssitunti,       ei erillistä ilmoittautumista HUOM! Tunnit toistaiseksi lauantaisin klo 15.30-16.30 salissa 1.

MA Jooga Mix,                   ei erillistä ilmoittautumista, HUOM! Tunnit toistaiseksi tiistaisin klo 20-21.00 Kuuriksella

MA Latin Sweat,                 ei erillistä ilmoittautumista

TI Nykytanssi aikuiset,        ei erillistä ilmoittautumista

KE Reggaeton aikuiset,       ilmoittaudu erikseen mukaan lähiopetustunnille

KE Latino Street aik.,          ilmoittaudu erikseen mukaan lähiopetustunnille

KE Latino Show,                 ei erillistä ilmoittautumista

TO Commercial dance,        ei erillistä ilmoittautumista

TO Street aik. jatko,           ilmoittaudu erikseen mukaan lähiopetustunnille

PE Feel free,                      ei erillistä ilmoittautumista

 

 

 

 

Tanssintäyteistä vuotta 2021!

 

 

 

Terveisin,

 

 

Taidetehtaan Tanssikoulun väki

TIEDOTE KOTEIHIN TO 10.12.2020

Syyskauden viimeisellä tanssitunnilla vietetään pikkujouluja etäyhteydellä

 

Kiitos kuluneesta kaudesta taitavat oppilaamme. Vuosi toi mukanaan paljon muutoksia tuttuun tanssiharrastukseen, mutta siitä huolimatta tanssin ilo ja yhteisöllisyys ovat kantaneet läpi vuoden. Syyskauden tunneilla on ahkerasti opittu uusia taitoja ja valmisteltu esityksiäkin, joita toivon mukaan näemme heti alku vuodesta. Viimeisen viikon ajaksi siirrymme täysin etäopetukseen, jonka jälkeen tanssikoulu hiljenee joulun viettoon.

 

Kauden viimeinen viikko la 12.12.-pe 18.12. järjestetään etäopetuksena ZOOMin kautta. Tunneilla vietetään pikkujouluja, joten tanssimisen lisäksi oppilailla saattaa olla luvassa jouluaiheista puuhaa. Pääset mukaan klikkaamalla sen salin linkkiä, jossa tunnit normaalistikin pidetään. Tunnit ovat reaaliaikaisena lukujärjestyksen mukaisena aikana. Tulethan ajoissa ZOOM-tunnille! Opettaja hyväksyy jokaisen oppilaan yksitellen mukaan ja tunti jaetaan vain oman ryhmän kesken.

 

Klikkaamalla linkkiä pääset mukaan tunnille:

Sali 1.             https://zoom.us/j/7891844463

Sali 2.             https://zoom.us/j/9350919259?pwd=Q3hvV0trbnlXeTQ2SzZVS1JveGZZUT09

Kuuris            https://us02web.zoom.us/j/7020045408?pwd=Rk1Ma3dScnhDTG85QkMvUEY3YmNrZz09

 

 

Muuta huomioitavaa:

 • Kevätlukukauden tunnit alkavat torstaina 7.1.2021. Mikäli kauden aloituksessa on poikkeuksia, pyrimme tiedottamaan niistä hyvissä ajoin ennen kauden alkua.

 

 • Uudet oppilaat voivat nyt ilmoittautua mukaan kevätlukukaudelle 2021! Uusien oppilaiden tunnit alkavat helmikuussa. (Syyslukukaudelle ilmoittautuneiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen, ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti kevätlukukaudelle)

 

 • Toimisto on normaalisti avoinna pe 18.12. asti, arkisin klo 10-16. Toimistolla on myynnissä logollisten vaatteiden lisäksi mm. tanssikoulun kangasmaskeja sekä juomapulloja. Tervetuloa ostoksille!

 

 

Ihanaa joulun aikaa!

 

 

Terveisin,

 

Tanssikoulun väki

TIEDOTE KOTEIHIN PE 27.11.2020

 

 

Joulun esitykset

Yleisötilaisuudet on kielletty Uudellamaalla kokonaan, joten joulun esitykset kauppakujan liiketilassa siirretään alkuvuoteen 2021. Esitykset pidetään, mikäli rajoitustoimet antavat myöden. Opetus jatkuu muutoin hybridiopetuksena. 

TIEDOTE KOTEIHIN MA 23.11.2020

 

Hei tanssikoulun oppilaat ja kotiväki,

 

Luethan tämän viestin huolellisesti. Koronatilanne on kehittynyt alueellamme ja uusia rajoitustoimia on otettu käyttöön.  20.11. annetut rajoitustoimet vaikuttavat toimintaamme seuraavasti:

 

 • Maanantaista 23.11. alkaen odotustiloissa ja pukuhuoneissa tulee käyttää kasvomaskia yläkouluikäisistä alkaen. Huolehdithan edelleen hyvästä käsihygieniasta! Vältä myös kaikenlaista ylimääräistä ajanviettoa tiloissamme.

 

 • Poissaolojen korvaaminen ei ole loppukauden aikana enää mahdollista. Syyskauden tunteja voi poikkeuksellisesti käydä korvaamassa koko tammikuun 2021 ajan, mikäli rajoitukset antavat myöden.

 

 • Joulun esitykset Taidetehtaan kauppakujalla pyritään edelleen järjestämään. Aikataulut suunnitellaan uudelleen niin, että tilassa ollaan yksi-kaksi ryhmää kerrallaan. Maltathan odottaa uusia aikatauluja vielä hetken. Kaikki ryhmät lapsista aikuisiin pääsevät joulun alla esiintymään turvallisesti.

 

 • Aikuisille suunniteltu aikuisten ilta Ravintola Fabrikenissa siirretään alkuvuoteen 2021. Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

 

 • Tunnit siis jatkuvat normaalisti tanssisaleissa, mutta oppilaan on mahdollista osallistua myös hybridiopetukseen. Tästä tarkemmat ohjeet alempana.

 

Lue päivitetyt turvallisuusohjeemme kokonaisuudessaan täältä: https://www.taidetehtaantanssikoulu.fi/covid-19

 

 

Hybridiopetus

 

23.11.-13.12. välisenä aikana kaikki tanssikoulun tunnit pietään lähiopetuksen lisäksi myös ZOOMin välityksellä lukujärjestyksen mukaisena aikana. Oppilas voi siis osallistua etäyhteydellä tunnille, mikäli hän on esim. kotikaranteenissa. Etäopetukseen osallistumisesta ei tarvitse erikseen ilmoittaa, sillä ZOOM on käytössä kaikilla tunneilla.

 

Käytännössä:

 

 • Etäopetusta varten kotoa tulisi löytyä hyvä internetyhteys sekä puhelin, tabletti tai tietokone.  

 

 • Tanssikoululla on 4 eri kanavaa tanssisalien mukaan. Mikäli tanssituntisi on salissa 1., klikkaa Sali 1. linkkiä tunnin alkaessa. Linkki saleihin on aina sama.

 

 • Varaa aikaa linkin avaamiseen ja odota rauhassa, että opettaja päästää sinut mukaan. Opettaja hyväksyy oppilaat yksi kerrallaan, joten vieraita ei pääse mukaan tunnille.

 

 • Etänä olevien oppilaiden tulee pitää kameraa päällä, jotta opetus on vuorovaikutteista. Etäopetustunteja ei tallenneta, eikä tuntia jaeta kuin vain oman ryhmän kesken.

 

Linkit saleihin:

Sali 1.             https://zoom.us/j/7891844463

Sali 2.             https://zoom.us/j/9350919259?pwd=Q3hvV0trbnlXeTQ2SzZVS1JveGZZUT09

Kuuris            https://us02web.zoom.us/j/7020045408?pwd=Rk1Ma3dScnhDTG85QkMvUEY3YmNrZz09

Zentra            https://us02web.zoom.us/j/6941285534?pwd=cUNYcG1VS1pQcGhFSkhSUkRzWFU5QT09

                                                            

TANSSITALKOOT 24.10. Porvoon pallokentällä klo 13.00-15.00

Tanssitalkoot ovat ilmainen koko perheen tanssitapahtuma. Tapahtumassa nähdään esityksiä, tanssitaan yhdessä ja esitetään koko koulun voimin yhteistanssi ”Rain on me”, jota kaikki oppilaat ovat harjoitelleet tanssitunneillaan. Ohjeet tanssiin alempana. Talkoohengessä tapahtumassa on tarjolla makkaraa ja mehua.

 

Tapahtuma alkaa klo 13.00, mutta tule ajoissa paikalle. Ruuhkia välttääksemme suosittelemme varaamaan tarpeeksi aikaa paikalle saapumiseen.

 

Suosittelemme kasvomaskia kaikille yli 15 vuotiaille. Huolehdithan myös hyvästä käsihygieniasta. Alueella on WC-tilat sekä käsidesiä ympäri aluetta. Pidäthän 2m. turvavälin seurueesi ulkopuolisiin henkilöihin.

 

Olemme jakaneet kentän eri alueisiin, jonka mukaan yleisö, sekä oppilaat asettuvat. Alueet on rajattu värillisillä ilmapalloilla. Oppilaat ovat tapahtuman ajan opettajien mukaan nimetyissä lokeroissa. Menethän suorinta reittiä oman opettajasi lokeroon. Jokaisessa lokerossa saa olla max. 20 henkilöä. Toivomme, ettei oppilaat tai yleisö vaihda lokeroaan tapahtuman aikana. Laitamme kartan tapahtuma-alueesta ja lokeroista kotisivuille. Kartta on myös nähtävillä jokaisella sisäänkäynnillä.

 

Paikan päällä on useita opettajia ja henkilökuntaa, jotka auttavat mielellään sinut oikealle paikalle. Heiltä kaikilta löytyy myös alueen kartta.

 

Tapahtuman aikana tehdään livestreameja Taidetehtaan Tanssikoulun Instagram ja Facebook sivuille, joten voit seurata tapahtumaa myös kotoa käsin.

 

Ohjelma, tapahtuman kesto n. 2 tuntia

 

Panu Varstala, Trash Heroes toivottaa kaikki tervetulleeksi

Alkulämmittelyjä

Yhteistanssi ”Rain on me

Ryhmien omia esityksiä

 1. Siirin Sottiisi Moves

 2. Julian Show 7-8v.

 3. Julian EK-junnut, Höyhensaarille

 4. Julian Showkoreo 14v.-

 5. AKAN

 6. Emmin Show 1. 8-9v.

 7. Rosan Nykytanssi edistyneet 16-20v.

 8. Emmin Street 1. j. 11-13v.

 9. Emmin Street 3. 16v.-

 10. Emmin Street 9-11v. / yhteistanssi

 

TIKTOK -tansseja

Tanssileikkejä

 

 

Paikan päällä on juontaja, joka ohjaa yleisöä ja oppilaita liikkumaan alueella ryhmittäin. Kuuntelethan tarkkaan juontajan ohjeita tapahtumassa liikkuessasi.

 

 

 

HUOMIOITAVAA:

EK-oppilaat ovat omassa lokerossaan.

Oppilaat, jotka tanssivat useammalla tunnilla, valitsevat kenen open lokerossa tanssivat. LOKEROITA EI SAA VAIHDELLA KESKEN TAPAHTUMAN.

Syyslomapuuhaa: Mikäli et ole vielä ehtinyt tunnillasi opettelemaan yhteistanssia, löydät sen täältä: https://www.youtube.com/watch?v=PMqriDkeO6s

HUOM! Tanssitapahtuma pidetään, vaikka sataisi vettä. Varauduthan säänmukaisiin vaatteisiin.

Lauantain poikkeusaikataulut tunneissa:

Susannan tunnit salissa 1.

klo 9.45-10.30 Leikki-Breikki

klo 10.30-11.30 Nykytanssi 14-16v.

klo 11.30-12.30 Street 14-16v.

Kimmon tunnit Kuuriksella

klo 9.30-10.30 Akrobatia 7-9v.

klo 10.30-11.30 Akrobatia 10-12v.

klo 11.30-12.30 Akrobatia ja lattiatekniikka

Yhteystiedot / Kontaktuppgifter

 


TAIDETEHDAS / KONSTFABRIKEN

Toimisto + Salit 1 & 2 / Kansli + danssal 1 & 2
Läntinen Aleksanterinkatu 1 B. / Västra Alexandersgatan 1 B

puh./tel. 040 539 8800 (arkisin klo 10-16/vardagar kl. 10-16)

sähköposti/e-post: toimisto@taidetehtaantanssikoulu.fi

Laskutukseen ja peruutuksiin liittyvissä asioissa /

I ärenden gällande fakturering och annullering:

laskutus@taidetehtaantanssikoulu.fi

Sali 1 ja Sali 2, Taidetehdas
Läntinen Aleksanterinkatu 1 B, Porvoo

Danssal 1 och 2, Konstfabriken
Västra Alexandersgatan 1 B, Borgå

"Kuuris"
Lukiokatu 5-7 B3 (entinen kuurojen koulu) ”Kuuris”

Gymnasiegatan 5-7 B 3 (f.d. dövskolan)

Zentra
Mannerheiminkatu 20

Zentra

Mannerheimgatan 20

© 2023 by Digital Marketing. Proudly created with Wix.com