Aktuellt

INFORMTAION 16.3.2020

Finlands regering har bestämt att begränsa hobbyverksamhet för att  undvika spridning av coronaviruset. Därför har Konstfabrikens Dansskola, precis som många andra läroanstalter som erbjuder grundläggande konstundervisning, bestämt att övergå till distansundervisning fr.o.m. måndag 16.3. Vi fortsätter med distansundervisning så länge det krävs. Ifall det sker en förändring i situationen meddelar vi om det omedelbart. Vi har ett undantagsförhållande i Finland och situationen kräver specialarrangemang. Både Finlands  förbund för dansläroanstalter (Suomen tanssioppilaitosten liitto, STOPP) och vår stads kultur - och fritids direktör Merja Kukkonen har rekommenderat distansundervisning i denna situation. Genom distansundervisning försäkrar vi den grundläggande konstundervisningens kontinuitet  inom dans. Vi  garanterar även att elevernas studier fortskrider i planenlig takt.  

Idag har vi skickat ut mer utförlig information till elever och vårdnadshavare och vi har även börjat skicka ut undervisningsmaterial via e-post. Ifall meddelandet inte kommer fram, eller ifall du vill ha undervisningsmaterialet skickat till en annan e-postadress, vänligen ta kontakt med kansliet: toimisto@taidetehtaantanssikoulu.fi  

Konstfabrikens Dansskola har inte fått information om ett enda corona-fall. Vänligen, meddela omedelbart ifall smitta påvisas. 

Trots allt önskar vi er alla en solig vår fylld av dansglädje! 

hälsningar från Konstfabrikens Dansskolas Super- Team!

 

 

Genom länken ser du den aktuella informationen

Vi har övergått till distansundervisning

Följ med din e-post, till vilken vi varje vecka  skickar information och undervisningsmaterial.

INFORMATION

 

Bästa elev/ förälder vid Konstfabrikens Dansskola,

På grund av de anvisningar som regeringen igår gav angående koronaviruset är Konstfabrikens dansskolas lektioner inställda fre 13.3. kl. 15 - sö 15.3.2020. Konstfabrikens Dansskola väntar ännu på direktiv av Borgå stad och myndigheter när det gäller grundläggande konstundervisning. Vi väntar även på Finlands dansutbildningsförbunds (Suomen tanssioppilaitosten liitto) utlåtande. De båda parterna håller möte idag 13.3., men ännu kl.14.00 har ingen information getts till verksamhetens aktörer. Dansskolan följer aktivt med situationen och informerar om fortsättningen på måndag. Enligt den information vi har, har inga smittor påvisats i dansskolan.

Regeringen rekommenderade även inställning av evenemang som engagerar mer än 500 personer, t.o.m. slutet av maj. Vi agerar enligt regeringens beslut, och ifall inte myndigheterna går ut med andra anvisningar, är vi beredda på att behöva avboka vårens föreställningar.

Vi är i kontakt med er angående ersättning av inställda lektioner och angående eventuell fortsatt inställning av lektioner. Vi önskar att ni undviker att ta kontakt i onödan med kansliet, vi behöver få arbetsro att utreda situationen och göra nödvändiga beslut samt gå ut med information.

 

rektor Hanne Kauppinen, Konstfabrikens Dansskola

 

All classes are cancelled Fri 13.3. at 15.00 – Sun 15.3.2020. Taidetehtaan Tanssikoulu will inform students later about classes.

VÅRENS FÖRESTÄLLNINGAR MED TEMAT SIRKUS OCH MAGI

Alla fem föreställningar visas i Konstfabrikens AVANTI-sal lördag 26.5. kl. 14.00 och 17.00, samt söndag 27.5. kl. 13.00, 16.00 och 18.30. Välkommen!

BILJETTFÖRSÄLJNING:

  • Biljetter säljs i Konstfabriken invid danssalarna i dansskolans korridor (Konstfabriken, Västra Alexandersgatan 1 B, vån. 2) under de tider som nämns nedan. Utöver det säljs biljetter vid dörren en halv timme innan föreställningen börjar, ifall det finns biljetter kvar! Konstrabrikens info säljer INTE biljetter till våra föreställningar. KÖP DIN BILJETT I TID!

  • Biljetter: 14 € (barn som sitter i famnen betalar inte biljett) OBS! Vi har även kortläsare.

  • Vi tar inte emot biljettreservationer.

  • I samband med biljettförsäljningen kan man köpa presentkort och t.ex. skjortor och byxor med dansskolans logo på.

MÅN 25.11.

TISA 26.11.

ONS 27.11.

TORS 28.11.

FRE 29.11

LÖ 20.11

kl 17-19

kl 17-19

kl 17-19

kl 17-19

kl 17-19

kl 12-14

MON 2.12.

TIS 3.12.

ONS 4.12.

TORS 5.12.

FRE 6.12.

LÖR 7.12.

kl 17-19

kl 17-19

kl 17-19

kl 17-19

EI MYYNTIÄ

kl 12-14 och 16-18

NYA LEKTIONER VÅREN 2018!

DANSTEATER, 11-15 år

Torsdagar kl. 18.30-19.30, Konstfabriken, sal 2. Lärare: Susanna Karvinen

 

En fysisk dansteater lektion för unga. Förbättra dina uppvisningsfärdigheter under denna lektion! Vi erbjuder improvisationsövningar, övningar i att fördomsfritt kasta in sig i nya uppgifter och övningar i att genom dans återge berättelser. Under kursen lär du dig att uttrycka dig helhetsmässigt och använda dig av olika kreativa metoder. Genom övningarna blir du modigare både på scen och i ditt dagliga liv.

 

 

JOOGA MIX, vuxna och över 16-åringar

Torsdagar kl. 19.30-20.30, Konstfabriken, sal 2, Lärare: Susanna Karvinen

 

Stretching för vuxna och ungdomar över 16 år. Hitta rätt balans i kropp och själ genom vår nya kurs Jooga Mix! Under lektionerna blandar vi modigt olika musikstilar, allt från klassiskt till räp. Vi stretchar, gör olika yoga-övningar och avslutar med djup avslappning. Ingen tidigare erfarenhet behövs.

BOUNCE & SHAKE (konditionsdanslektion)
Måndagar kl. 20-21 (börjar 22.1.), ”Kuuris”, Gymnasiegatan 5-7 B 3, Lärare: Vilma Kangasmaa

Ett nytt tillägg till våra konditionslektioner! Under lektionerna svettas vi i takt till olika dans- och musikstilar. Hiphop, salsa, reggaeton, house, funk...Tidigare dansbakgrund behövs inte, bara ett öppet sinne och vilja att kasta sig in i nya möjligheter. Detta är ett utmärkt sätt att börja sin vecka! Du kan delta i lektionerna efter att ha köpt 10 gångers användningsrätt till konditionslektionerna.

Yhteystiedot / Kontaktuppgifter

 


TAIDETEHDAS / KONSTFABRIKEN

Toimisto + Salit 1 & 2 / Kansli + danssal 1 & 2
Läntinen Aleksanterinkatu 1 B. / Västra Alexandersgatan 1 B

puh./tel. 040 539 8800 (arkisin klo 10-16/vardagar kl. 10-16)

sähköposti/e-post: toimisto@taidetehtaantanssikoulu.fi

Laskutukseen ja peruutuksiin liittyvissä asioissa /

I ärenden gällande fakturering och annullering:

laskutus@taidetehtaantanssikoulu.fi

Sali 1 ja Sali 2, Taidetehdas
Läntinen Aleksanterinkatu 1 B, Porvoo

Danssal 1 och 2, Konstfabriken
Västra Alexandersgatan 1 B, Borgå

"Kuuris"
Lukiokatu 5-7 B3 (entinen kuurojen koulu) ”Kuuris”

Gymnasiegatan 5-7 B 3 (f.d. dövskolan)

Zentra
Mannerheiminkatu 20

Zentra

Mannerheimgatan 20

© 2023 by Digital Marketing. Proudly created with Wix.com