top of page
Lektioner för 0-7-åringar

För de minsta i familjen erbjuder vi danslektioner från och med 3 månaders ålder. Danshobbyn börjar med babydans tillsammans med föräldern och fortsätter med småbarnsdans, danslek, barndans, lek-break mm.

 

Danshobbyn framskrider från en nivå till nästa och barnen övar olika danstekniska färdigheter genom lek och fantasi. Fantasiövningarna spelar en stor roll för att koncentrationen och dansintresset skall bibehållas.

Under lektionerna gör vi förberedande övningar inför kommande år och dansstilar. Man kan börja dansa i våra grupper i vilken ålder som helst.

 

 

 

 


 

Danslektioner för 7-18-åringar

Dansstils- och nivåutbudet för 8 till 18 åringar är stort i Konstfabrikens Dansskola. Vi erbjuder lektioner i allt från balett till breakdance.

 

Man kan dansa en gång per vecka för att uppleva dansglädje, eller flera gånger per vecka för att utvecklas i de valda dansstilarna snabbare.

 

I Konstfabrikens Dansskola får du en bra grund i såväl dansteknik som uttrycksförmåga, för att i framtiden eventuellt kunna söka in till utbildningar inom dans och konst. Ifall du drömmer om ett jobb inom dans lönar det sig att söka till våra ek- eller koreo-grupper.

 

 


 

Danslektioner för vuxna och över 17 åringar

I Konstfabrikens Dansskola finns väldigt många grupper för vuxna och ungefär 150 vuxna går regelbundet på våra lektioner.

 

Vi erbjuder en mängd olika dansstilar och även lektioner på olika nivå, allt från nybörjare till avancerade.

 

De flesta lektioner för vuxna går av stapeln kvällstid på vardagar, men på torsdag morgon har vi balett och under veckoslutet kan vuxna bl.a. dansa lyrical jazz eller poledance.

 

 

 

 


 

bottom of page