Tiiviskurssit

ILMOITTAUTUMISET:

Hellewin kautta

Vastauksia kysymyksiin
puh. 040
539 8800 (arkisin klo 10-16)
toimisto@taidetehtaantanssikoulu.fi

 

Syksyn 2019 tiiviskurssit

Tankotanssin alkeiskurssi aikuisille

4.11.-2.12. maanantaisin klo 19-20.15

Ope: Maiju Jäppinen / Heidi ahola

Sali 3, Jokikatu 7

Hinta: 75€

Tankotanssin tiiviskurssilla käymme läpi tankotekniikkaa. Harjoittelemme peruspyörähdykset sekä muutaman peruspyörähdysvariaation  ja -kombinaation. Lisäksi opettelemme akrobatiatemppujen alkeita, kuten tangolla istumista, seisomista, sinne kiipeämistä sekä tangolle invertoimista ja invertoinnista jatkoa.

Baletin repertuaari aikuisille

4.9. klo 19.15-20.45, 5.9. klo 15-17

Ope: Sanna Luhtala

Sali: Jokkari, Jokikatu 7

Hinta: 45€

Sopii baletin alkeet hallitseville (n. vuoden harrasteneille) sekä edistyneemmille oppilaille. 

Kurssilla tutustutaan baletin repertuaariin opettelemalla tunnettujen balettien ryhmänumeroita sekä variaatiota. 

Työstämme  yhtä helpompaa ja toista hieman vaikeampaa koreografiaa. Kurssi on  hieno mahdollisuus uppoutua baletin maailmaan ajan kanssa!

Kevään 2019 tiiviskurssit

Urban Afro aikuiset

Tunnit: ti 27.8.-17.9. klo 18-19
Paikka: Sali 2, Taidetehdas

Hinta: 55€

Opettajat: Edwin Mokaya

Tunnin kuvaus:Urban Afro tunti yhdistelee erilaisia urbaaneja afrikkalaisia “katutansseja”. Tunnilla yhdistyy elementtejä eri tyyleistä ympäri Afrikan mannerta ja tutuksi tulevat niin kuduro (angola), ndombolo (kongo), coupe decale (norsunluurannikko) ja monet muut! Jokaisella tunnilla opetellaan urban afro lajeille tyypillistä liikekieltä ja ilmaisua, joka pitää sisällään mm. Keskivartalon isolaatioita, nopeaa jalkatyöskentelyä, virtavaa liikettä ja rytmin vaihteluita.

African Latin Fusion

Tunnit: ti 27.8.-17.9. klo 19-20
Paikka: Sali 2, Taidetehdas

Hinta: 55€

Opettajat: Edwin Mokaya

Tunnin kuvaus:Urban Afro tunti yhdistelee erilaisia urbaaneja afrikkalaisia “katutansseja”. Tunnilla yhdistyy elementtejä eri tyyleistä ympäri Afrikan mannerta ja tutuksi tulevat niin kuduro (angola), ndombolo (kongo), coupe decale (norsunluurannikko) ja monet muut! Jokaisella tunnilla opetellaan urban afro lajeille tyypillistä liikekieltä ja ilmaisua, joka pitää sisällään mm. Keskivartalon isolaatioita, nopeaa jalkatyöskentelyä, virtavaa liikettä ja rytmin vaihteluita.

Baletin repertuaari

aikuisille + 16v.

Tunnit:

pe 22.3. klo 18.30-20.30 Jokkari

la 23.3. klo 15-17 Taidetehdas sali1.

Hinta: 45€

Opettaja: Sanna Luhtala

Tunnin kuvaus: Kurssilla tutustutaan baletin repertuaariin opettelemalla tunnettujenbalettien ryhmänumeroita sekä variaatiota. Työstämme yhtä helpompaa ja toista hieman vaikeampaa koreografiaa. Kurssi on hieno mahdollisuus uppoutua baletin maailmaan ajan kanssa! 

TANKOTANSSI

alkeistiiviskurssi yli 17v. ja aikuiset

Tunnit: lauantaisin 9.3.-6.4.2019 klo 16.30-17.45


Paikka: Sali 3, "Jokkari" Jokikatu 7

Hinta: 5 x 75 min = 76,30 €

Opettajat: Heidi Ahola ja Maarit Kautto

Tunnin kuvaus: Tankotanssin tiiviskurssilla käymme läpi tankotekniikkaa. Harjoittelemme peruspyörähdykset sekä muutaman peruspyörähdysvariaation ja -kombinaation. Lisäksi opettelemme akrobatiatemppujen alkeita, kuten tangolla istumista, seisomista, sinne kiipeämistä sekä tangolle invertoimista ja invertoinnista jatkoa.  Tiivareilla lähdetään liikkeelle ihan alkeista, vaikkakin tunnin vaikeustaso pyritään määrittämään kurssille osallistuvien taitotason ja kehityksen mukaan.

Syksyn 2017 tiiviskurssit :

 *+60v. nykytanssi   * Baletin varvastekniikka * Tankotanssin alkeet   

+ 60v. NYKYTANSSI KURSSI

 

Taidetehtaan Tanssikoulussa alkaa elokuussa yli 60-vuotiaille tarkoitettu nykytanssi kurssi. 60+ -kurssilla tutustutaan rennossa ilmapiirissä nykytanssiin ja omaan liikkeeseen erilaisten helppojen tanssiharjoitteiden kautta. Kurssilla pyritään löytämään tanssin ja liikkeen kautta kokonaisvaltainen hyvä olo. Tanssiharjoitteet on suunniteltu siten, että ne voi tehdä oman kunnon mukaan. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita!

 

Ota mukaan mukavat liikkumiseen soveltuvat vaatteet ja avoin mieli.
Opettajana toimii kokenut tanssinopettaja ja koreografi Virva Talonen.

Baletti

Baletin varvastekniikka 27.8.-24.9.2017

Lauantaisin 2.9.-23.9.

Klo 13.45-14.30

Paikka: Jokikatu 7

4 * 45min=40,80€

Oletko joskus uneksinut tanssivasi kärkitossuilla? Aika moni on, mutta koskaan ei ole myöhäistä toteuttaa unelmiaan! Baletin varvastekniikka on kaiken ikäisille yli 2. tason oppilaille, jotka ovat harrastaneet balettia noin 3-4 vuotta.

Opettaja: Sanna Luhtala

Kevään 2017 tiiviskurssit aikuisille:

 * Break  * Kehonhuolto  *+60v. nykytanssi   * Burleski  * Hahmonrakentamis -työpaja  * Caribbean Party * Tankotanssi * Sleeky in Heels 

AIKUISTEN BREAKdance perusteet KURSSI 1.2.-1.3.2017

perusteet KURSSI II 8.3.-29.3.2017

Tervetuloa kaikki liikunnalliset ihmiset testaamaan lajia! Hauskaa hikoilua, akrobaattisia temppuja ja jalkakoordinaatioita.

Opettajana toimii moninkertainen breikin Suomenmestari Kimmo ”Heavy Haiku” Korpela. Kimmo on breikannut vuodesta 1999 lähtien ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus breikin opettamisesta. Kimmon tunneilla on hyvä meininki!

Break perusteet aikuisille:
Keskiviikkoisin 1.2.-1.3. klo. 20-21, (8vk ei tuntia)
4 * 60min = 50€ + 2€ laskutuslisä

BREAK aikuisille

KEHONHUOLTO aikuisille

KEHONHUOLTO aikuisille 

27.1-17.2.2017 perjantaisin klo 19-20

 

Huolla kehoasi neljän kerran tiiviskurssilla. Tunnit alkavat kehoa lämmittävällä ja vahvistavalla osuudella, siitä siirrymme enemmän venyttäviin ja kehoa avaaviin harjoituksiin ja tunnin lopuksi annamme keholle hetken rentoutua käyttäen erilaisia rentoutustekniikoita.

 

Tavoitteena on rento ja turhista jännityksistä vapautunut keho ja mieli.

Hinta: 44€ (4 x 60min) + 2€ laskutuslisä
Ope: Sanna Luhtala 
Paikka: Jokikatu 7.

BURLESKI  kurssi, 18-100 -vuotiaille

BURLESKIN intensiivikurssi (2 x 2h) 
pe 10.2. & pe 17.2.2017 klo 19-21

Tervetuloa kimaltamaan - Tutustumistyöpaja burleskiin
Tutustumistyöpaja burleskin maailmaan 18 - 100-vuotiaille. Työpajassa opetellaan burleskin leikkisää liikekieltä, opetellaan yhteinen koreografia sekä käydään läpi burleskin juuria ja historiaa. Burleskissa olennaisinta on huumori, tanssin ilo sekä kehopositiivisuus sukupuoleen tai ikään katsomatta. Työpajassa ei riisuuduta. Työpaja ei vaadi aikaisempaa tanssi- tai teatteritaustaa, vaikka tunnilla tulee hiki, niin burleskitanssia voi tehdä omaa kehoa kuunnellen.

 

Kesto on 2 X 2 tuntia.

Voit tulla pajaan rennoissa vaatteissa, joissa on hyvä liikkua. Halutessasi voit ottaa mukaan huivin, puuhkan, hatun ja / tai hansikkaita, joita voidaan käyttää harjoitteita tehdessä. Voit tanssia paljain jaloin tai sellaisissa korkokengissä, joilla on mukava liikkua ja jotka eivät jätä lattiaan jälkiä.

Jaana Pirskanen aka Rhea Gone / Theodora Rex on psykologian ja filosofian maisteri, tanssitaiteen kandidaatti, työterveyspsykologi, elokuvaohjaaja, burleski- ja drag-artisti sekä kulttuurialan sekatyöläinen.

Esiintymiskeikkojen lisäksi Rhea Gone opettaa burleskielämyspajoja ja dragtyöpajoja muun muassa työpaikkojen ja yhdistysten virkistyspäivissä ja juhlissa, syntymäpäivillä sekä polttareissa. Rhea Gone esiintyy myös burleskiduetossa Flaming Fruitcakes. Drag- esityksiä Jaana tekee taiteilijanimellä Theodora Rex.


www.facebook.com/RheaGone
www.theodorarex.com

KURSSI: Burleski pe 10.2. ja 17.2.2017 pe klo 19-21 
OPETTAJA Jaana Pirskanen aka Rhea Gone
PAIKKA: Taidetehdas, sali 2.
HINTA: 70€ + 2€ laskutuslisä

Kuka haluaisit olla? Diiva, kuningatar, parkettien partaveitsi, naapurin Pirkko tai Pentti, ulkoavaruudesta laskeutunut ilmestys vai timanttinen tuulahdus tulevaisuudesta? Tule mukaan löytöretkelle pitämään hauskaa ja etsimään itsellesi sopivaa hahmoa! Sukupuoli ei rajoita sitä millaisen hahmon voit itsellesi rakentaa. Kurssilla drag queen Theodora Rex johdattelee sinua dragin kiehtovaan maailmaan. Työpajassa harjoitellaan drag-meikkauksen perusteita ja rakennetaan omaa hahmoa vaatteiden ja asusteiden avulla sekä mietitään omalle hahmolle tyypillisiä tapoja olla. Kesto 4,5h. Välissä pieni tauko. Kurssi sopii kenelle tahansa joka on kiinnostunut tutustumaan teatterimeikkauksen ja dragin maailmaan.

 

Ota kurssille mukaan oma käsipeli ja muistiinpanovälineet. Halutessasi voit ottaa kurssille mukaan omia vaatteita ja asusteita, peruukin, sekä irtoripset, ripsivärin, meikkivoiteita (kolmea eri tummuusastetta mikäli kaapista löytyy sellaisia), luomivärejä, kajaalin, glittereitä, huultenrajauskynän ja huulipunan. Työpajasta voi myös halutessaan lainata vesiliukoisia teatterimeikkejä sekä peruukkeja ja asusteita.

 

Jaana Pirskanen aka Theodora Rex / Rhea Gone on psykologian ja filosofian maisteri, tanssitaiteen kandidaatti, työterveyspsykologi, elokuvaohjaaja, burleski- ja drag-artisti sekä kulttuurialan sekatyöläinen.

Esiintymiskeikkojen lisäksi Rhea Gone opettaa hahmotyöpajoja ja burleskielämyspajoja muun muassa työpaikkojen ja yhdistysten virkistyspäivissä ja juhlissa, syntymäpäivillä sekä polttareissa. Rhea Gone esiintyy myös burleskiduetossa Flaming Fruitcakes. Drag-esityksiä Jaana tekee taiteilijanimellä Theodora Rex.

 

www.theodorarex.com

 

KURSSI: Hahmonrakentamistyöpaja dragin keinoin

AIKA: su 26.3.2017 klo 13.00 - 16.30.

OPETTAJA: Jaana Pirskanen aka Theodora Rex

PAIKKA: Taidetehdas, sali 1.

HINTA: 70€ + 2€ laskutuslisä

HAHMONRAKENTAMIS-TYÖPAJA DRAGIN KEINOIN

Caribbean Party, aikuisille ja yli 16v. 
4.3.2017 klo. 17-19
 
Caribbean Party tunti on biletys/fitnes tunti, jossa hikeä ei säästellä ;)
Ja tunnin pitää... Kukas muukaan kuin "Toronton kirjeenvaihtajamme" Elina Valtonen!!!!
Caribbean Party-tunnilla pidetään bileet karibialaiseen tyyliin! Nautimme monipuolisesti karibialaisesta liikekielestä ja musiikista, mm. soca, dancehall, salsa, reggaeton... Laitamme musiikin päälle, huolet syrjään ja annamme rytmin liikuttaa. Alkutunti koostuu suurimmaksi osaksi suoraan musiikkiin tehtävistä liikkeistä/askelsarjoja, joista tehdään pidempi koreografia lopputunnista. Tällä tunnilla tulee varmasti hiki. Lopputunnista pidämme kehoa ja mieltä hellivät 30 minuutin rentouttavat venyttelyt.
Paikka: Taidetehdas, sali 1.
Kurssin hinta: 25€ +2€ laskutuslisä
Kuva: Jani Autio Photography

ILMOITTAUTUMISET:

Hellewin kautta

Vastauksia kysymyksiin:

puh. 040 539 8800 (arkisin klo 10-16)

sähköpostitse: toimisto@taidetehtaantanssikoulu.fi

Yhteystiedot / Kontaktuppgifter

 


TAIDETEHDAS / KONSTFABRIKEN

Toimisto + Salit 1 & 2 / Kansli + danssal 1 & 2
Läntinen Aleksanterinkatu 1 B. / Västra Alexandersgatan 1 B

puh./tel. 040 539 8800 (arkisin klo 10-16/vardagar kl. 10-16)

sähköposti/e-post: toimisto@taidetehtaantanssikoulu.fi

Laskutukseen ja peruutuksiin liittyvissä asioissa /

I ärenden gällande fakturering och annullering:

laskutus@taidetehtaantanssikoulu.fi

Sali 1 ja Sali 2, Taidetehdas
Läntinen Aleksanterinkatu 1 B, Porvoo

Danssal 1 och 2, Konstfabriken
Västra Alexandersgatan 1 B, Borgå

Sali 3, "Jokkari"
Jokikatu 7 (vihreä Paasion talo)

Danssal 3, ”Jokkari”
Ågatan 7 (det gröna Paasio-huset)

Sali 4, "Kuuris"
Lukiokatu 5-7 B3 (entinen kuurojen koulu)

Danssal 4, ”Kuuris”

Gymnasiegatan 5-7 B 3 (f.d. dövskolan)

© 2023 by Digital Marketing. Proudly created with Wix.com