Ajankohtaista:

Ilmoittautuminen kaudelle 2020-2021 on nyt käynnissä

Kaudella 2019-2020 tanssineille

TIEDOTE 16.3.2020

Seuraten Suomen hallituksen ohjetta rajoittaa harrastustoimintaa koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi on Taidetehtaan Tanssikoulu monien muiden taiteen perusopetuksen oppilaitosten lailla päättänyt siirtyä etäopetukseen maanantaista 16.3. alkaen. Etäopetuksella jatkamme, kunnes tilanteeseen tulee muutos. Muutoksista ilmoitamme heti.  Meillä on Suomessa poikkeustilanne ja tilanne vaatii nyt poikkeusjärjestelyitä. Etäopetusta on suositellut tilanteeseen Suomen tanssioppilaitosten liitto (STOPP), kuin myös kaupunkimme kulttuuri- ja vapaa-aikajohtajamme Merja Kukkonen. Etäopetuksella turvaamme tanssin taiteen perusopetuksen jatkuvuuden ja oppilaiden opintojen kertymisen suunnitelmien mukaiseen tahtiin.

Oppilaille ja kotijoukoille on lähtenyt tänään kattavampi tiedote ja opetusmateriaaleja on alettu jo lähettämään sähköposteihin. Mikäli viesti ei tule perille tai haluat opetusmateriaalin johonkin toiseen sähköpostiosoitteeseen, niin olethan yhteydessä toimistoon: toimisto@taidetehtaantanssikoulu.fi  

Taidetehtaan Tanssikoululle ei ole kantautunut tietoa yhdestäkään koronatartunnan saaneesta. Ilmoitattehan välittömästi, mikäli tartuntoja todetaan.

 

Aurinkoista ja tanssiniloista kevättä kaikille, kaikesta huolimatta

toivottaa koko Taidetehtaan Tanssikoulun Super-Tiimi!

Päivitys 13.3. klo. 15.30

TIEDOTE

 

Hyvä Taidetehtaan Tanssikoulun oppilas/ vanhempi,

Hallituksen eilen antaman koronavirusta koskevan ohjeistuksen johdosta Taidetehtaan Tanssikoulun tanssitunnit on peruttu pe 13.3. klo 15.00 – su 15.3.2020. Taidetehtaan Tanssikoulu odottaa edelleen Porvoon kaupungin ja viranomaisten toimintaohjeita koskien taiteen perusopetuksen toimijoita sekä Suomen tanssioppilaitosten liiton lausuntoa. Molemmat tahot ovat kokoustaneet tänään 13.3., mutta vielä klo. 14:00 ei ole tietoa toiminnan järjestäjille saapunut. Tanssikoulu seuraa aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja tiedottaa teitä jatkosta maanantaina. Tiedossamme ei ole, että tanssikoululla olisi todettu tartuntoja.

Hallitus suositteli myös, että yli 500 ihmisen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Asennoidumme toimimaan hallituksen ohjeiden mukaan, kunnes toisin ohjeistetaan viranomaisten toimesta, mutta varaudumme siihen että näytökset joudutaan tältä keväältä perumaan.

Olemme yhteydessä teihin peruutettujen tuntien korvaamisesta ja tuntiperuutusten mahdollisesta jatkumisesta. Vältättehän turhia yhteydenottoja oppilastoimistoon, jotta saamme työrauhan selvittää tilannetta ja tehdä tarvittavia päätöksiä sekä tiedotusta.

 

rehtori Hanne Kauppinen, Taidetehtaan Tanssikoulu

 

INFORMATION

 

Bästa elev/ förälder vid Konstfabrikens Dansskola,

På grund av de anvisningar som regeringen igår gav angående koronaviruset är Konstfabrikens dansskolas lektioner inställda fre 13.3. kl. 15 - sö 15.3.2020. Konstfabrikens Dansskola väntar ännu på direktiv av Borgå stad och myndigheter när det gäller grundläggande konstundervisning. Vi väntar även på Finlands dansutbildningsförbunds (Suomen tanssioppilaitosten liitto) utlåtande. De båda parterna håller möte idag 13.3., men ännu kl.14.00 har ingen information getts till verksamhetens aktörer. Dansskolan följer aktivt med situationen och informerar om fortsättningen på måndag. Enligt den information vi har, har inga smittor påvisats i dansskolan.

Regeringen rekommenderade även inställning av evenemang som engagerar mer än 500 personer, t.o.m. slutet av maj. Vi agerar enligt regeringens beslut, och ifall inte myndigheterna går ut med andra anvisningar, är vi beredda på att behöva avboka vårens föreställningar.

Vi är i kontakt med er angående ersättning av inställda lektioner och angående eventuell fortsatt inställning av lektioner. Vi önskar att ni undviker att ta kontakt i onödan med kansliet, vi behöver få arbetsro att utreda situationen och göra nödvändiga beslut samt gå ut med information.

 

rektor Hanne Kauppinen, Konstfabrikens Dansskola

 

All classes are cancelled Fri 13.3. at 15.00 – Sun 15.3.2020. Taidetehtaan Tanssikoulu will inform students later about classes.

Päivitys 13.3. klo 10:45

Tänään perjantaina 13.3. tulemme tiedottamaan sähköpostitse jokaisen oppilaan/ kotijoukot, miten toiminta ja tiedotus jatkuu loppu kevään osalta. Odotamme Suomen tanssioppilaitosten liiton kantaa ja toimintamalleja sekä kaupungin ohjeistusta koskien taiteen perusopetuksen oppilaitoksia. Tilanne muuttuu jatkuvasti ja tänään iltapäivällä voi tulla nopealla aikataululla muutoksia. Vältäthän turhia yhteydenottoja oppilastoimistoon, jotta saamme työrauhan selvittää tilannetta ja tehdä tarvittavia päätöksiä sekä tiedotusta.

 

 

Suomessa ajankohtaisia ovat nyt kevättalveen ajoittuva influenssaepidemia, flunssakausi sekä Kiinassa alkuvuonna käynnistynyt uuden koronaviruksen aiheuttama COVID-19 -tartuntatautiepidemia.

Käsienpesu ja oikeanlainen yskiminen on paras tapa suojautua koronalta ja muilta viruksilta. Yleiset käsi- ja yskimishygieniaohjeet koskevat kaikkia liikkeellä olevia viruksia ja niiden ehkäisyä. Tanssitunnille ei pidä tulla, jos on syytä epäillä, että on sairaana.

Taidetehtaan Tanssikoulussa olemme kiinnittäneet erityistä huomioita tanssisalien siivoukseen ja mm. balettitankojen puhdistukseen sekä lisänneet THL'n käsienpesuohjeet vesipisteisiin ja käsidesiä on ollut tarjolla ympäri vuoden. 

Tiedot koronaviruksesta, sen leviämisestä ja kansainvälisistä ohjeista päivittyvät säännöllisesti Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen sivuille. Seuraamme tarkasti tilanteen kehittymistä. Tanssikoulu tiedottaa oppilaita mahdollisista karanteenitoimenpiteistä tai muista ilmenevistä seikoista. 

 

Omat koreografiat -ilta

La 7.3. oppilailla on mahdollisuus esittää omia koreografioitaan. Koreografia voi olla soolo, duo tai ryhmäkoreografia. Esityksen kesto 1-4min. Ilmoita esityksesi mukaan 24.2. mennessä. Ilmoittautu sähköpostilla osoitteeseen toimisto@taidetehtaantanssikoulu.fi. Kerro sähköpostissa esityksen nimi ja tanssijat. Liitä myös esiintymismusiikki mp3/4a- tiedostona ilmoittautumisviestiin. Otsikoi sähköposti nimellä "Oma koreografia".

Pidämme yhteistapaamisia ti 11.2. ja ti 25.2. klo 17.30-18.30 salissa 2. Tapaamiseen voi osallistua, vaikkei valmistaisikaan esitystä katselmusiltaan. Tunnilla saat apuja oman koreografian tekemiseen.

Lauanaina  7.3. Jokkarilla (Jokikatu 7)

kenraaliharjoitukset klo 16.30-18.00

Katselmus alkaa klo 18.00

Tapahtuma on esiintyjille sekä yleisölle ilmainen!

Play it, Feel it la 17.11. @Zentra PORVOO

Play it, Feel it katutanssitapahtuma keräsi nuorisotila Zentraan suuren joukon tanssikoulumme taitavia oppilaita kilpailemaan pareittain Street ja Break -sarjoissa.

Tapahtuman aikana nähtiin myös paljon yhteistä jamittelua, aikuisten huikea Showcase esitys sekä kilapilun tuomareiden soolot.

Suuret kiitosket tapahtuman sponsoreille, Varuboden Osla, Cargo Connexion, Biorex Porvoo sekä Porvoon nuorisopalvelut!

 

Kiitos myös tapahtuman DJ:lle Mercy-1, Jundelle, opeille sekä huikealle yleisölle ja kaikille kilpailuun osallistuneille!

Lisää kuvia sekä viedomateriaalia (esim. tuomareiden soolot) löytyy Taidetehtaan Tanssikoulun Facebook sivuilta.

Kauden avajaiset lauantaina  11.8. klo 12-15!

Perinteiset kauden avajaiset järjestetään lauantaina 11.8. Taidetehtaalla. Tervetuloa mukaan tanssimaan ja skabailemaan sekä nauttimaan  tanssikoulun meiningistä!

Päivän aikana voit mm. tutustua lajeihin ilmaisilla kokeilutunneilla tai haastaa kaverisi sumopainiin. Mukana menossa on ennestään tuttuja sekä myös uusia opettajiamme. Perheen pienimmille löytyy temppurata ja paikat on koristeltu tuttuun tapaan tanssikoulun värikkäillä ilmapalloilla.

Päivän ohjelma:

12-12.30 Show noin 6-9v.

12.45-13.15 hiphop kaikille yli 9v.

14-15 Latino Mix aikuisille

koko avajaisten ajan 12-15 ringittelyä ja hyvää meninkiä! 

Taidetehtaan Tanssikoulu aloittaa toiminnan Askolassa! Jee!

Tanssikoulu tarjoaa tanssinopetusta maanantaisin 3.9. alkaen Askolan koulun jumppasalissa.

Sen kunniaksi tarjoamme ilmaisia kokeilutunteja maanantaina 3.9., joille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

 

Maanantaisin Askolan koulun jumppasalissa:

  • klo 15.30-16.30 Show / Hiphop 10-12v.

  • klo 16.30-17.30 Show / Hiphop 7-9v.

  • klo 17.30-18.15 Lasten Hip&Hop 4-6v.

  • klo 18.15-19.15 Aikuisten Show

 

Ilmoittautumiset ryhmiin:ilmoittautumiset

Askolan sali, Linnankoskentie 49, 07510 Vakkola

KUVIA

TAIDETEHTAAN TANSSIKOULUN

KEVÄTNÄYTÖKSESTÄ 2017

'100 lasissa':

TANSSIN PÄIVÄ 29.4.2016

 

* Koko koulu tanssii - tanssin päivän tanssitukset

 

* Tanssin päivän

- Tapahtumapaikkana Porvoon Lundi, vanha Seppälän tila, jossa 29.4. klo. 15-16 opetetaan Taidetehtaan Tanssikoulun tekemä Tanssin päivän koreografia kaikille halukkaille. Luvassa myös ilmapalloja ja tanssiesityksiä.

 

* Geo Dancing

- tanssivideoiden perusteella suunnistus Porvoon alueella. Suunnistus alkaa 29.4. klo. 16.00, jolloin paikoista, joissa tanssivideot on kuvattu, löytyy tanssiaiheisia palkintoja ensimmäiselle rastin löytäjälle.

 

Tanssivideot löydät tältä sivulta sekä facebook ryhmästämme.

 

Yhteystiedot / Kontaktuppgifter

 


TAIDETEHDAS / KONSTFABRIKEN

Toimisto + Salit 1 & 2 / Kansli + danssal 1 & 2
Läntinen Aleksanterinkatu 1 B. / Västra Alexandersgatan 1 B

puh./tel. 040 539 8800 (arkisin klo 10-16/vardagar kl. 10-16)

sähköposti/e-post: toimisto@taidetehtaantanssikoulu.fi

Laskutukseen ja peruutuksiin liittyvissä asioissa /

I ärenden gällande fakturering och annullering:

laskutus@taidetehtaantanssikoulu.fi

Sali 1 ja Sali 2, Taidetehdas
Läntinen Aleksanterinkatu 1 B, Porvoo

Danssal 1 och 2, Konstfabriken
Västra Alexandersgatan 1 B, Borgå

"Kuuris"
Lukiokatu 5-7 B3 (entinen kuurojen koulu) ”Kuuris”

Gymnasiegatan 5-7 B 3 (f.d. dövskolan)

Zentra
Mannerheiminkatu 20

Zentra

Mannerheimgatan 20

© 2023 by Digital Marketing. Proudly created with Wix.com