top of page

Kuvat: Sami Ranta, Hanne Kauppinen, Marleena Haapaniemi

LAJIT 0-7 -vuotiaille:
 
Vauvatanssi 3-12kk
3-12kk vauvoille vanhemman kanssa. Tunti tarjoaa mukavaa yhdessäoloa, tanssillista ja luovaa toimintaa vauvalle ja vanhemmalle. Tunnilla lorutellaan, kuunnellaan musiikkia ja tutustutaan perusliikuntataitoihin.
 
Taaperotanssi 1-2v.
Kävelemään jo oppineille 1-2v. taaperoille. Tunnilla harjoitellaan yhdessä vanhemman kanssa mm. ryhmässä liikkumista, perusliikuntataitoja ja tutustutaan leikin kautta tanssin peruselementteihin. Nautitaan musiikista ja tanssista.
Tanssileikki 3,5-4v.
Tanssileikkitunti on leikinomaista tanssiin tutustumista ilman vanhempia. Tunti koostuu mm. luovasta tanssista,  
perusliikuntataitojen kehittämisestä ja leikinomaisista harjoituksista. Tunneilla harjoitellaan ryhmä- ja paritaitoja.

 
Lastentanssi 4-6v.

Lastentanssi auttaa lasta luovuuden löytämiseen tanssin keinoin. Lastentanssi ottaa vaikutteita muista tanssilajeista ja auttaa lasta myöhemmin löytämään oman lajinsa. Tanssitunneilla teemat ja musiikit/äänimaailmat vaihtelevat. Tanssiharjoitteet ja tanssit harjoitellaan usein mielikuvien avulla ja kokonaisuuksia sekä pidempiä harjoitteita/sarjoja rakennetaan tarinoiden, kuvien ja leikkien avulla, jotta lapsi jaksaa keskittyä ja hahmottaa liikkeiden muodot ja radat.

 

Lastentanssissa liikutaan ja tanssitaan mielikuvien avulla. Opettaja etenee ryhmän keskitason mukaan ja tanssi on aina tasolta toiselle etenevää. Tunneilla kasvatetaan pikkuhiljaa keskittymiskyvyn rajoja ja tunneilla pystytään kerta toisensa jälkeen teettämään pidempiä ja vaativampia harjoitteita, unohtamatta tanssin riemua. Tunneilla lapsi oppii hahmottamaan omaa kehoaan, tunnistamaan rytmejä, kommunikoimaan ja toimimaan osana ryhmää. Lastentanssin päätavoite on tuottaa lapselle iloa tanssin avulla. Tanssi on osa taidekasvatusta.

 

 

Satubaletti 4-5v. & Esibaletti 6-7v.

Satubaletti ja esi-baletti tutustuttavat lapsen baletin maailmaan mielikuvaharjoitteiden kautta. Satubaletti etenee samalla tavalla lapsen ehdoilla kuin lastentanssi. Kts. lastentanssi.

Mielikuvien ja leikkien kautta opitaan tanssitunnin käytäntöjä ja tutustutaan tanssin maailmaan. Satubaletissa ja esibaletissa tutustutaan pikkuhiljaa baletin sanastoon sekä harjoitteisiin. Satubaletti ja esibaletti tunnit vaativat hieman enemmän keskittymiskykyä kuin muut pienille lapsille suunnatut tuntimme.

 
Leikki-breikki 5-6v.

Leikki-breikissä tehdään valmistavia harjoituksia, jotka tähtäävät oikean break-tunnin harjoitteisiin. Leikki-breikissä tutustutaan breikkitunnin/tanssitunnin käytäntöihin ja tunnin rakenteeseen leikkisästi mielikuvia apuna käyttäen.

Laji on niin pojille kuin tytöillekin kehitelty vauhdikkaampi lastentanssi vaihtoehto, jossa energisiä breakin harrastamiseen tähtääviä sekä keskittymiskyvyn kehittymiseen tähtääviä harjoitteita. Tunti on lastentanssia akrobaattisempi ja vauhdikkaampi. Tuntien yhdistävä piirre on kuitenkin tanssiminen mielikuvien ja leikkien kautta. Leikki-breikki ryhmästä on helppo siirtyä myöhemmin oikeille break-tunneille, jossa tehdään jo haastavampia harjoitteita ja joissa vaaditaan jo enemmän keskittymiskykyä.

 

Tunneilla asuna joustavat vaatteet esim. verkkarit/shortsit ja T-paita ja paljaat jalat. Leikki-breikkiläiset voivat ottaa mukaan tunneille vesipullon, koska tunnilla tulee hiki :)

 
Lasten show
Lasten showtanssi tunneilla pidetään hauskaa tanssin keinoin. Apuna tanssiharjoituksissa käytetään mielikuvia ja aletaan opettelemaan pikkuhiljaa myös oikeaa tanssin termistöä.
 
Tunti sisältää alkulämmittelyt, pieniä teknisiä harjoitteita sekä lyhyitä tanssillisia sarjoja. Musiikkina ja äänimaailmoina tunneilla käytetään vaihtuvia tyylisuuntia aina pop-musiikista taiteellisempaan, jotta lapsi oppii tunnistamaan rytmejä. Show-tanssi ottaa vaikutteita muista tanssilajeista ja ajanilmiöistä. Show-tanssin teknisenä pohjana käytetään paljon jazztanssin tekniikkaa.
 
 
Lasten nyky/jazztanssi
Lasten nyky/jazz -tunti on 6-7 -vuotiaiden lastentanssitunti, jossa tutustutaan jo leikkisiä lastentanssitunteja enemmän nyky- ja jazztanssin tekniikkaharjoituksiin ja muihin ajanilmiöihin.
 
Nyky/jazztanssissa voi edetä Taidetehtaan Tanssikoulussa 6-vuotiaasta 13-vuotiaaksi, jonka jälkeen usein siirrytään nykytanssi ja show-jazztunneille tai muihin lajeihimme. Lajissa on koulussamme useita eri ikäryhmiä ja tasoja. Tunti on ollut suosittu  ja turvallinen, jossa edetään ja kehitytään tanssiteknisesti tasaisesti. Laji ottaa vaikutteita ajanilmiöistä ja teknisenä pohjana käytetään nykytanssin ja jazztanssin harjoitteita. Tunneilla työskennellään yksilöinä, yhteisönä, pareittain ja pienryhmissä tunnista ja opettajan valitsemista tanssiteemoista riippuen. Tunneilla ilmaistaan itseään tanssin keinoin, diskoillaan, improvisoidaan ja nautitaan liikkeestä.
 
Kts. nykytanssi ja jazztanssi.

 

 

Lajit

 

 

 

LAJIT 7-18 -vuotiaille:
 
Baletti, alkaen 6-vuotiaista
Baletti tunneilla nautitaan kauniin liikkeen estetiikasta, pyritään saavuttamaan keveyden illuusio, kauniin klassisen musiikin siivittämänä.
 
Balettitunnilla tutustutaan baletin tekniikkaan, estetiikkaan ja kehonhallintaan.
Tunnit koostuvat tanko-osuudesta, joka vahvistaa kehoa monipuolisesti ja auttaa löytämään mm. ylösvedon, aukikierron, ryhdin ja tasapainon. Tanko-osuuden jälkeen tehdään keskilattialla perinteiset tekniikkasarjat, diagonaalit (salin poikki lyhyet liikeyhdistelmät) sekä lopuksi tanssillinen pidempi sarja.
Asuna joustavat vaatteet, joista vartalo tulee hyvin esiin, jotta opettajan on helppo nähdä asentojen ja liikkeiden muoto ja suunta. Jaloissa pehmeät baletti tossut.
 
Opettaja antaa oheistusta varusteisiin ensimmäisillä tunneilla. Tanssikoulu pyrkii myös tuomaan tossujen, pukujen ja trikoiden myyjän tanssikoulun tiloihin alkukaudesta.
 
 
Nyky/jazztanssi, alkaen 6-vuotiaista
Lasten nyky/jazz -tunti on 6-7 -vuotiaiden lastentanssitunti, jossa tutustutaan jo leikkisiä lastentanssitunteja enemmän nyky- ja jazztanssin tekniikkaharjoituksiin ja muihin ajanilmiöihin.
 
Nyky/jazztanssissa voi edetä Taidetehtaan Tanssikoulussa 6-vuotiaasta 13-vuotiaaksi, jonka jälkeen usein siirrytään nykytanssi ja show-jazztunneille tai muihin lajeihimme. Lajissa on koulussamme useita eri ikäryhmiä ja tasoja. Tunti on ollut suosittu  ja turvallinen, jossa edetään ja kehitytään tanssiteknisesti tasaisesti. Laji ottaa vaikutteita ajanilmiöistä ja teknisenä pohjana käytetään nykytanssin ja jazztanssin harjoitteita. Tunneilla työskennellään yksilöinä, yhteisönä, pareittain ja pienryhmissä tunnista ja opettajan valitsemista tanssiteemoista riippuen. Tunneilla ilmaistaan itseään tanssin keinoin, diskoillaan, improvisoidaan ja nautitaan liikkeestä.
 
Kts. nykytanssi ja jazztanssi.
 
Showtanssi/Show-jazz, alkaen 6-vuotiaista
Show-tanssi ottaa vaikutteita ajanilmiöistä, muista tanssilajeista, musiikkityyleistä ym., mutta etenkin jazztanssista, jota voidaan pitää showtanssin pohjatekniikkana. Tuntien teknisenä pohjana käytetään jazztanssin harjoitteita, kuten isolation sekä rytmiharjoitukset.
 
Showtanssissa pyritään usein ilmaisemaan tanssin avulla erilaisia tunnelmia ja tunnetiloja. Tunnilla jammaillaan kuumimpien musiikkiuutuuksien tahdissa ja otetaan vaikutteita musiikkivideoista sekä eri tanssityyleistä.
Jazz-tanssille olennaisia piirteitä ovat rytmisyys ja isolation eli eriyttäminen. Siinä kehon eri osia pyritään liikuttamaan toisistaan riippumatta. Tyypillistä ovat lantion, rintakehän, olkapäiden ja pään aksentoidut liikkeet ja pyörittelyt sekä lattiaa pitkin virtaavat askelkuviot. Asuna esim. t-paita tai toppi, trikoot tai verkkarit, sukat tai paljaat jalat.
Break, alkaen 7-vuotiaista
Break-tunneilla käydään läpi breikin perusteita (foundations) liikekohtaisesti ja sarjoina. Aloittelijaryhmissä keskitytään erityisesti seisaalta tehtävien askelkuvioiden (toprocks) ja maassa tehtäviin steppeihin (footworks). Tarkoituksena on juurruttaa perinteikäs, lajin alkujuurille ominainen New York –tyyli rakenteeksi tanssijalle.
 
Pidempään tanssineille puolestaan on tarkoitus tarjota työkaluja oman tyylin löytämiseen. Tällöin keskitytään erityisesti haastaviin, dynaamisiin liikkeisiin ja sulavan liikekielen (flow) harjoittelemiseen. Tunneilla järjestetään harjoitus-battleja ja rinkejä sekä valmistaudutaan ainakin kahteen esitykseen per lukukausi. Yleisesti ottaen tarkoituksena on luoda tanssija, jonka liikekieli yhdessä esiintyjäkarisman sulautuu yhteen musiikin kanssa.
Asuna verkkarit + t-paita sekä sisälenkkarit, (jotka eivät jätä lattioihin jälkiä). Juomapullo on hyvä olla mukana.
Street, alkaen 9-vuotiaista
Streetdance on kattotermi useille 1960-luvun jälkeen kehittyneille afroamerikkalaisille tanssilajeille, kuten hip hop, house, popping, locking ja breaking. Jokaisella näistä lajeista on oma lajikohtainen tekniikka ja kulttuurinen perusta. Hip hop elämäntavasta ja myös street-tanssista tuli nopeasti trendi ja nykyään street-tanssia voi harrastaa lähes missä vain.
Street-tanssissa tärkeää on oma tyyli. Lajissa ei ole olemassa oikeita tai vääriä liikkeitä, siksi myös jokaisella street-tanssin opettajalla on aivan oma tapansa opettaa ja tanssia. Street-tanssi antaa myös oppilaille enemmän, koska tunneilla oppilaat itse kehittävät omia liikkeitä ja täten omaa tyyliänsä.
Street dance -tunnit koostuvat alkulämmittelystä, lihaskuntoilusta ja itse koreografiasta hip hop musiikin tahdissa. Street-tanssi sopii kaiken ikäisille.
Asuna esim. verkkarit tai shortsit ja t-paita tai toppi, sisälenkkarit, (jotka eivät jätä lattioihin jälkiä).
 
Akrobatia, alkaen 7-vuotiaista
Tunnit keskittyvät lattia-akrobatiaan. Tunneilla harjoitellaan esimerkiksi kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja käsillä- ja päälläseisontaa sekä näiden temppujen erilaisia variaatioita ja liikeyhdistelmiä. Tunnilla edetään ryhmän keskitason mukaan, mutta myös yksilölliset tarpeet huomioidaan. Opettaja voi tarvittaessa tarjota harjoitteista myös helpotettuja versioita sekä edistyneimmille myös haastavampia versioita ja monimutkaisempia kombinaatioita.
Commercial dance, alkaen 9-vuotiaista
Commercial dance -tunneilla keskitytään joraamiseen. Tunnit pitävät sisällään lämmittely - ja tekniikkasarjoja sekä lopputunnista tehtävän koreografian/tanssin. Tanssin tyylilajit vaihtelevat ja ottavat vaikutteita mm. musiikkivideoiden koreografioista.
Discotanssi, alkaen 8-vuotiaista
Discotanssi on fyysinen ja energinen tanssilaji, joka muistuttaa tanssin, voimistelun ja aerobicin sekoitusta. Ominaista discotanssille ovat nopeat käden pyöritykset ja ojennukset, jalkojen askelikot, potkut ja heitot, sekä erilaiset hypyt ja piruetit. Discotanssin tekniikka pohjautuu balettiin ja jazztanssiin, mutta liikkeet suoritetaan discolle ominaiseen räjähtävään tyyliin. Discotanssi kehittää voimaa, liikkuvuutta, koordinaatiota ja nopeutta. Discotunti koostuu muun muassa lämmittelystä, askeleiden harjoittelemisesta, koreogarfian tekemisestä, voimahrajoittteluista ja venyttelystä.
Lyrical jazz, alkaen 12-vuotiaista
Lyrical pohjaa tanssitekniikkansa jazztanssiin, mutta siinä näkyy myös voimakkaasti showtanssin ilmaisullisia elementtejä ja aksentteja. Lajissa näkyy myös nykytanssille ominaista virtaavuutta, hengitystä ja lattiatekniikkaa. Lyrical jazz on erittäin kaunista ja ihanaa tanssia. Musiikkina tunnilla usein kauniita, herkkiä, voimakkaasti tunteisiin vetoavia musiikkikappaleita. Tunneilla tehdään alkulämmittely, tekniikka harjoituksia ja sarjoja.
 
Nykytanssi, alkaen 9-vuotiaista
Nykytanssi on kehittynyt modernista tanssista, joka sai alkunsa 1900-luvun vaihteessa, kun heräsi halu etsiä tanssitaiteelle uutta muotoa irrallaan baletin säännöistä ja estetiikasta. Nykytanssin muodot elävät vahvasti ajan mukana ja niistä eriytyy jatkuvasti uusia tyylisuuntia. Nykytanssi muodostuu liikelaatujen leikittelystä, jossa huomioidaan aika, tila, voima ja liikkeen virta.
Nykytanssi hakee monipuolisesti eri keinoja ilmaisulliseen tanssiin. Improvisaatiolla ja oman luovuuden hyödyntämisellä on tärkeä osa nykytanssissa. Nykyopettajille on tyypillistä poimia vaikutteita useista lähteistä ja koostaa niistä omakohtainen opetustapa.
 
Reggaeton, alkaen 13-vuotiaista
Reggaeton on Latinalaisessa Amerikassa erityisesti nuorison suosiossa oleva tanssimuoto, joka sekoittaa erilaisia vaikutteita karibialaisista tansseista ja hip hopista. Tyypillistä tanssin liikekielelle ovat lantion, olkapäiden ja rintakehän rytmikkäät liikkeet, joilla tanssija ilmentää musiikkia. Vauhdikasta, hauskaa ja sopivan haastavaa! Varusteiksi sopivat vaatteet, joissa on helppo liikkua.
Tanssiteatteri, alkaen 9-vuotiaista
Fyysinen tanssiteatteri-tunti nuorille. Tule vahvistamaan  esiintymistaitojasi uudelle Tanssiteatteri-tunnille! Luvassa  improvisaatiota, heittäytymistä ja tarinankerrontaa. Kurssilla opit käyttämään kokonaisvaltaista ilmaisua ja pääset harjoittelemaan luovuuden eri muotoja sekä löydät lisää rohkeutta niin lavalle kuin arkeenkin.
Tankotanssi, alkaen 12-vuotiaista
Tankotanssi on tanssi- ja liikuntamuoto, jossa käytetään lattiasta kattoon ulottuvaa tankoa. Liikuntamuotona laji kehittää erityisesti voimaa, notkeutta ja koordinaatiota. Tankotanssissa yhdistyvät tanssi, akrobatia ja tangolla kieppumisen ilo. Kurssit on suunnattu aikuisille ja yli 16-vuotiaille.
 

 

Aikuisille:
 
Show-tanssi
Show-tanssi ottaa vaikutteita ajanilmiöistä, muista tanssilajeista, musiikkityyleistä ym., mutta etenkin jazztanssista, jota voidaan pitää showtanssin pohja tekniikkana. Showtanssissa pyritään usein ilmaisemaan tanssin avulla erilaisia tunnelmia ja tunnetiloja.
 
Jazzille olennaisia piirteitä ovat rytmisyys ja isolation eli eriyttäminen. Siinä kehon eri osia pyritään liikuttamaan toisistaan riippumatta. Tyypillistä ovat lantion, rintakehän, olkapäiden ja pään aksentoidut liikkeet ja pyörittelyt, sekä lattiaa pitkin virtaavat askelkuviot.
 
Miesten tanssi perusteet
Äijien omilla tanssitunneilla tutustutaan liikkeeseen hikoilun ja ilon kautta. Tunnit koostuvat seuraavista harjoituksista: kuntoa kohentavat, kehoa venyttävät, luovat liikkeet ja sarjat, jorattavat liikeyhdistelmät ja sarjat. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Varusteeksi sopivat ohuet verkkahousut, T-paita ja sukat. Huom! Muista vesipullo ;)
 
Street jatko
Streetdance on kattotermi useille 1960-luvun jälkeen kehittyneille afroamerikkalaisille tanssilajeille, kuten hip hop, house, popping, locking ja breaking. Jokaisella näistä lajeista on oma lajikohtainen tekniikka ja kulttuurinen perusta. Hip hop elämäntavasta ja myös street-tanssista tuli nopeasti trendi ja nykyään street-tanssia voi harrastaa lähes missä vain. Hip hop -elämäntavasta ja myös street-tanssista tuli nopeasti trendi ja nykyään street-tanssia voi harrastaa lähes missä vain.
Street-tanssissa tärkeää on oma tyyli. Lajissa ei ole olemassa oikeita tai vääriä liikkeitä, siksi myös jokaisella steet-tanssin opettajalla on aivan oma tapansa opettaa ja tanssia. Street-tanssi antaa myös oppilaille enemmän, koska tunneilla oppilaat itse kehittävät omia liikkeitä ja täten omaa tyyliänsä.
Street dance -tunnit koostuvat alkulämmittelystä, lihaskuntoilusta ja itse koreografiasta hip hop musiikin tahdissa. Street-tanssi sopii kaiken ikäisille.
Nykytanssi
Nykytanssi on kehittynyt modernista tanssista, joka sai alkunsa 1900-luvun vaihteessa, kun heräsi halu etsiä tanssitaiteelle uutta muotoa irrallaan baletin säännöistä ja estetiikasta. Nykytanssin muodot elävät vahvasti ajan mukana ja niistä eriytyy jatkuvasti uusia tyylisuuntia. Nykytanssi muodostuu liikelaatujen leikittelystä, jossa huomioidaan aika, tila, voima ja liikkeen virta.
 
Nykytanssi hakee monipuolisesti eri keinoja ilmaisulliseen tanssiin. Improvisaatiolla ja oman luovuuden hyödyntämisellä on tärkeä osa nykytanssissa. Nykyopettajille on tyypillistä poimia vaikutteita useista lähteistä ja koostaa niistä omakohtainen opetustapa. Varusteiksi sopii joustavat vatteet ja sukat.
 
Reggaeton perusteet
Reggaeton on Latinalaisessa Amerikassa erityisesti nuorison suosiossa oleva tanssimuoto, joka sekoittaa erilaisia vaikutteita karibialaisista tansseista ja hip hopista. Tyypillistä tanssin liikekielelle ovat lantion, olkapäiden ja rintakehän rytmikkäät liikkeet, joilla tanssija ilmentää musiikkia. Vauhdikasta, hauskaa ja sopivan haastavaa! Varusteiksi sopivat vaatteet, joissa on helppo liikkua.
Aamubaletti
Baletti tunneilla nautitaan kauniin liikkeen estetiikasta, pyritään saavuttamaan keveyden illuusio, kauniin klassisen musiikin siivittämänä.
Baletti-tunnilla tutustutaan baletin tekniikkaan, estetiikkaan ja kehonhallintaan. Tunnit koostuvat floor barre (= lattiatanko) tai tanko osuudesta, joka vahvistaa kehoa monipuolisesti, auttaa löytämään mm. ylösvedon, aukikierron, ryhdin ja tasapainon. Tanko-osuuden jälkeen tehdään keskilattialla perinteiset tekniikka sarjat, diagonaalit (salin poikki lyhyet liikeyhdistelmät) sekä lopuksi tanssillinen pidempi sarja.
Asuna joustavat vaatteet, joista vartalo tulee hyvin esiin, jotta opettajan on helppo nähdä asentojen ja liikkeiden muoto ja suunta. Jaloissa pehmeät balettitossut tai sukat.

 

Baletti perusteet & jatko
Baletti-tunneilla nautitaan kauniin liikkeen estetiikasta, pyritään saavuttamaan keveyden illuusio, kauniin klassisen musiikin siivittämänä. Baletti-tunnilla tutustutaan baletin tekniikkaan, estetiikkaan ja kehonhallintaan.
Tunnit koostuvat tanko-osuudesta, joka vahvistaa kehoa monipuolisesti, auttaa löytämään mm. ylösvedon, aukikierron, ryhdin ja tasapainon. Tanko-osuuden jälkeen tehdään keskilattialla perinteiset tekniikkasarjat, diagonaalit (salin poikki lyhyet liikeyhdistelmät) sekä lopuksi tanssillinen pidempi sarja.
Asuna joustavat vaatteet, joista vartalo tulee hyvin esiin, jotta opettajan on helppo nähdä asentojen ja liikkeiden muoto ja suunta. Jaloissa pehmeät balettitossut.
 
Latino show jatko
Tällä tunnilla sekoitetaan salsa-, reggaeton- ja showtanssia sopivassa suhteessa. Tällä tunnilla saat näyttää kaikki naiselliset muotosi, viehkeytesi ja tanssinintosi. Sopii muutaman vuoden ja sitä enemmän tanssia harrastaneille.
Lyrical jazz
Lyrical pohjaa tanssitekniikkansa jazztanssiin, mutta siinä näkyy myös voimakkaasti showtanssin ilmaisullisia elementtejä ja aksentteja. Lajissa näkyy myös nykytanssille ominaista virtaavuutta, hengitystä ja lattiatekniikkaa. Lyrical jazz on erittäin kaunista ja ihanaa tanssia. Musiikkina tunnilla usein kauniita, herkkiä, voimakkaasti tunteisiin vetoavia musiikkikappaleita. Tunneilla tehdään alkulämmittely, tekniikka harjoituksia ja sarjoja.
Akrobatia
Tunnit keskittyvät lattia-akrobatiaan. Tunneilla harjoitellaan esimerkiksi kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja käsillä- ja päälläseisontaa sekä näiden temppujen erilaisia variaatioita ja liikeyhdistelmiä. Tunnilla edetään ryhmän keskitason mukaan, mutta myös yksilölliset tarpeet huomioidaan. Opettaja voi tarvittaessa tarjota harjoitteista myös helpotettuja versioita sekä edistyneimmille myös haastavampia versioita ja monimutkaisempia kombinaatioita.

 

Tankotanssi (alkeiskurssit & jatkotason 5:n ja 10:n kerran käyttöoikeus)

Tankotanssi on tanssi- ja liikuntamuoto, jossa käytetään lattiasta kattoon ulottuvaa tankoa. Liikuntamuotona laji kehittää erityisesti voimaa, notkeutta ja koordinaatiota. Tankotanssissa yhdistyvät tanssi, akrobatia ja tangolla kieppumisen ilo.

KUNTOTANSSITUNNIT:
Kuntotunnit ovat helppoja, matalan  kynnyksen tanssillisia  kuntotunteja, joilla pääsee liikkumaan ilman  suoriutumisen paineita.  Kuka tahansa voi uskaltautua mukaan. Kuntotunneille myydään 10:n kerran käyntioikeuksia, jotka ovat voimassa 4 kuukautta osto-/ilmoittautumispäivästä. Käyntioikeudet ovat käytettävissä vain alla mainituilla kuntotunneilla, eivätkä ne käy muille tanssitunneille. Käyttämättä jätettyjä tunteja ei hyvitetä rahassa. Huomioithan, että juhlapyhinä ja loma-aikoina kuntotunteja ei ole tarjolla. Ostettuasi 10:n kerran käyntioikeuden, tunnille voi mennä ilman erillisilmoittautumista aina, kun sinulle sopii.
Kuntotanssitunnit on merkitty lukujärjestykseen vaaleanpunaisilla palloilla! 
bottom of page