EK-ryhmät

 

* säännöt

* hakeminen

* käytännöt

* hinnat

EK = ERIKOISKOULUTUSRYHMÄ
 

Taidetehtaan Tanssikoulu tarjoaa erikoiskoulutusryhmä mahdollisuuden innostuneille lapsille ja nuorille, jotka haluavat käyttää vapaa-aikansa tanssien. EK-ryhmiä on 10-12-vuotiaista ammattiin tähtääviin nuoriin. EK:laiset ovat motivoituneita tanssin harrastajia, jotka haluavat treenata useita kertoja viikossa, esiintyä ja kehittää itseään tanssijoina. EK:laiset sitoutuvat treenaamaan valitsemillaan lukujärjestyksemme tunneilla sekä EK:n omilla treenitunneilla.

 

ERIKOISKOULUTUSRYHMIIMME valitut edustavat tanssikoulua esiintymällä ja halutessaan myös kilpailemalla erilaisissa tapahtumissa. EK-ryhmä pääsee nauttimaan yksilöihin panostavasta opetuksesta sekä tanssikentän huippuosaajista. EK-ryhmäläiset saavat vuoden aikana useita esiintymismahdollisuuksia. EK-ryhmän tavoitteena on tarjota nuorelle parhaat mahdolliset eväät hakea mm. tanssin ammattiin tähtääviin kouluihin. Erikoiskoulutusryhmiin valitut saavat treenata tanssia huomattavasti edullisimmin hinnoin.

 

EK-ryhmän hakijat voivat lisäksi hakea street koreo-, commercial dance koreo-,  Showkoreo ja Stand your Ground-ryhmiin. Näille tunneille voivat hakea myös muut edistyneet tanssin harrastajat. Koreo ja showcase -tunneilla keskitytään koreografioiden tekoon ja hiontaan. Tunneilla tehdään kilpailutilanteisiin valmistavia harjoituksia, kannustetaan mm. oman persoonallisen tyylin hakemiseen. Tunneilla valmistetaan erilaisia tansseja, joita mahdollisuuksien mukaan esitetään eri tapahtumissa ja kilpailuissa.

 

HAKEMINEN: EK-ryhmiin ilmoittaudutaan kuten muillekin tunneille Hellewin kautta. Ilmoittautuminen on kuitenkin ehdollinen. EK-ryhmän valinta tapahtuu kirjallisten hakemusten sekä tanssitunnin perusteella viikolla 34 (29.-24.8.). Järjestämme pääsykoetilaisuuden lukujärjestyksen mukaisesti EK-ryhmille merkittyinä ajankohtina. Hakijoille ilmoitetaan tekstiviestitse mikäli ns. pääsykoe tuntia ei ole tarvetta järjestää. Hellewi-ilmoittautumisen lisäksi hakijoiden tulee täyttää EK-hakulomake, joka löytyy kotisivuiltamme sekä kaikista toimipisteistämme. Hakemukset tulee jättää 19.8. mennessä tanssikoulun toimistoon (Läntinen Aleksanterinkatu 1 B, Taidetehdas) tai sähköpostiin (toimisto@taidetehtaantanssikoulu.fi). Huolehdithan, että hakemuksesi kuitataan vastaanotetuksi kolmen päivän sisällä. Mikäli kuittausta ei tule otathan yhteyttä toimistoomme.  

Pääsykoetunti: 

Järjestämme  pääsykoetilaisuuden lukujärjestyksen mukaisesti EK-ryhmille merkittyinä  ajankohtina viikolla 34, (19.-24.8.).

EK-ryhmien valinnoista ilmoitetaan tekstiviestitse kaikille hakijoille viikon sisällä pääsykoe-tuntien jälkeen.

ILMOITTAUTUMINEN:

EK-ryhmään hakijat ilmoittautuvat normaalisti tunneille Hellewin kautta. Hellewistä valitaan ostoskoriin EK:n oma tunti sekä halutut lisätunnit. Tämän lisäksi EK-ryhmään hakijan täytyy täyttää ilmoittautumislomake, josta hän valitsee lajinsa, joita haluaa tulevassa EK-ryhmässä treenata. Lomake löytyy kotisivuilta, sekä kaikista toimipisteistämme. EK-ryhmään sitoudutaan lähtökohtaisesti koko lukuvuodeksi.

 

ILMOITTAUTUMISEN PERUUTUS:

Mikäli hakijaa ei valita EK-ryhmään, eikä hän valintatuloksen jälkeen halua käydä kaikilla valitsemillaan tunneilla, on siitä ilmoitettava toimistoon heti sähköpostitse laskutus@taidetehtaantanssikoulu.fi, jolloin siihen asti käydyistä tunneista (jotka on lopetettu) ei peritä maksua. Lasku tulee normaalisti valituista (jatketuista) tunneista.

 

Halutessaan EK-ryhmään valittu oppilas voi keskeyttää opinnot, mutta vain sähköposti-ilmoituksella toimistoon. Jos oppilas keskeyttää opintonsa ennen lukukausimaksun ensimmäistä eräpäivää, maksetaan keskeytysilmoitukseen mennessä olleiden tuntien määrä normaalin kertamaksun mukaan huolimatta siitä onko tunneilla käyty vai ei. Mikäli keskeytys tehdään vasta ensimmäisen laskun eräpäivän jälkeen, lukukausimaksu maksetaan kokonaisuudessaan. Keskeytetyn lukukauden maksua ei palauteta.

Kilpailut ja tapahtumat, joihin EK-ryhmäläiset osallistuvat saattavat aiheuttaa lisäkuluja, kuten mm. matkat, majoitus, ruoka ja esiintymisasut. EK-ryhmään hakijan ei ole pakko osallistua kaikkiin kilpailuihin tai tapahtumiin, mikäli ei halua, mutta siitä on ilmoitettava heti suunnittelu vaiheessa ohjaajalle.

Hinnasto

Erikoiskoulutusryhmä minit10-12v.: (2-3 h/vk, 3-4 h/vk tai 5-6 h/vk sisältää EK:n omat treenit):

430 € / 500 € / 630 € syyslukukausi, 470 € / 550 € / 690€ kevätlukukausi

Erikoiskoulutusryhmä junnut 13-15v.: (3-4 h/vk tai 5-6h/vk sisältää EK:n omat treenit):

500 € 630 € syyslukukausi, 550 € / 690€ kevätlukukausi

Erikoiskoulutusryhmä pojat 12-16v.: (3-4 h/vk tai 5-6 h/vk, sisältää EK:n omat treenit):

500 €/ 630 € syyslukukausi, 560 €/ 690 € kevätlukukausi

Erikoiskoulutusryhmä nuoret 15-20v.: (3-4 h/vk tai 5-6 h/vk, sisältää EK:n omat treenit):

500 €/ 630 € syyslukukausi, 560 €/690 € kevätlukukausi


 

EK-MINIT

 • noin 10-12 -vuotiaat tytöt ja pojat

 • Minit valitsevat lukujärjestyksestämme 2-6 haluamaansa treenituntia, joilla käyvät viikoittain lukuvuotena 2019-20. Yksi valituista tunneista tulee olla EK-minien oma treenitunti torstaisin klo 17.00-18.00, jossa vaihtuvia teemoja. 

 • Suosittelemme, että vähintään yksi valituista tunneista olisi baletti 1.-2. tason tunti tai nyky/jazz 1.-2. tason tunti, tanssiteknisen kehityksen vuoksi.

 • EK-MINIT keskittyvät pääasiassa vielä kartuttamaan teknistä ja ilmaisullista osaamistaan ja kun ryhmä on saanut ensimmäisen tanssinsa valmiiksi, pyritään ryhmälle järjestämään esiintymismahdollisuuksia.

 • Mikäli oppilas haluaa käydä tanssitunneilla enemmän kuin 3 treenituntia viikossa, menee hinnoittelu EK-junnujen mukaan, mutta yhteistunti on silti oman ikäryhmän mukaisesti EK-minit.

 • Hinta: (2-3 h/vk, 3-4 h/vk tai 5-6 h/vk sisältää EK:n omat treenit):

      430 € / 500 € / 630 € syyslukukausi, 470 € / 550 € / 690€ kevätlukukausi

Ryhmän opettajana lauantaisin toimii: Julia Gustafsson

EK-JUNNUT

 • noin 13-15 -vuotiaat

 • Junnut valitsevat lukujärjestyksestämme 3-6 haluamaansa treenituntia, joilla käyvät viikoittain lukuvuotena 2019-20. Yksi valituista tunneista tulee olla EK-junnujen oma treenitunti tiistaisin klo 18.45-20.00, jossa vaihtuvia teemoja.

 • Vähintään yksi valituista tunneista tulee olla balettia tai nykyanssia tanssiteknisen kehityksen vuoksi.

 • EK-JUNNUT keskittyvät pääasiassa kartuttamaan teknistä ja ilmaisullista osaamistaan ja kun ryhmä on saanut ensimmäisen tanssinsa valmiiksi, pyritään ryhmälle järjestämään esiintymismahdollisuuksia.

 • Mikäli oppilas haluaa käydä tanssitunneilla enemmän kuin 4 treenituntia viikossa, menee hinnoittelu EK-nuorten mukaan, mutta yhteistunti on silti oman ikäryhmän mukaisesti EK-junnut.

 • Hinta: (3-4 h/vk tai 5-6h/vk sisältää EK:n omat treenit):

      500 € 630 € syyslukukausi, 550 € / 690€ kevätlukukausi

 

Ryhmän opettajana tiistaisin toimii: Rosa-Maria Virkki

SYYSKAUSI = 500€. (Laskulinkin lähettäessämme, voi maksutavaksi valita Collectorin, mikäli haluaa laskun erissä.)

KEVÄTKAUSI = 550€ (Laskulinkin lähettäessämme, voi maksutavaksi valita Collectorin, mikäli haluaa laskun erissä.)

Lukukausimaksu sisältää oppilaan valitsemat tunnit 3-4h/vk, sisältäen EK:n omat tiistain treenit.

Tiiviskurssit eivät sisälly hintaan.

 

EK-POJAT

 • noin 12-16 -vuotiaat pojat

 • Pojat valitsevat lukujärjestyksestämme 3-6 haluamaansa treenituntia, joilla käyvät viikoittain lukuvuotena 2019-20. Yksi valituista tunneista tulee olla EK-poikien oma treenitunti keskiviikkoisin klo 16.30-17.45, jossa vaihtuvia teemoja.

 • Suosittelemme seuraavia lajeja: break, akrobatia, nykytanssi, street... mutta mikä tahansa laji käy hyvin.

 • EK-POJAT keskittyvät tekniikan, voiman, venyvyyden, tasapainon ja ilmaisun hiontaan sekatekniikoita käyttäen. Ryhmä valmistaa syksyn aikana esityksen ja kun ryhmä on saanut ensimmäisen tanssinsa valmiiksi, pyritään ryhmälle järjestämään esiintymismahdollisuuksia.

 • Mikäli oppilas haluaa käydä tanssitunneilla enemmän kuin 4 treenituntia viikossa, menee hinnoittelu EK-nuorten mukaan, mutta yhteistunti on silti oman ikäryhmän mukaisesti EK-pojat.

 • Hinta: (3-4 h/vk tai 5-6 h/vk, sisältää EK:n omat treenit):

      500 €/ 630 € syyslukukausi, 560 €/ 690 € kevätlukukausi

 

Ryhmän opettajana perjantaisin toimii: Olli Lautiola

EK-NUORET

 • noin 15-20 -vuotiaat

 • Nuoret valitsevat lukujärjestyksestämme 3-6 haluamaansa treenituntia, joilla käyvät viikoittain lukuvuotena 2019-20. Yksi valituista tunneista tulee olla EK-nuorien oma treenitunti keskiviikkoisin klo 17.45-19.00, jossa vaihtuvia teemoja.

 • EK-nuoret voivat hakea lisäksi Street koreo-, Commercial dance koreo- , Showkoreo ja Stand your Ground-ryhmiin.

 • Vähintään yksi valituista tunneista tulee olla baletti, nykytanssi tai lyrical jazz, tanssiteknisen kehityksen vuoksi.

 • Nuoret ideoivat ja järjestävät yhdessä EK-junnujen ja EK-poikien sekä ohjaajien kanssa, tanssillista ohjelmaa kansainvälisenä Tanssin päivänä 29.4.

 • Hinta: (3-4 h/vk tai 5-6 h/vk, sisältää EK:n omat treenit):

      500 €/ 630 € syyslukukausi, 560 €/690 € kevätlukukausi

 

Ryhmän opettajana keskiviikkoisin toimii: Olli Lautiola

 

 

HAKULOMAKKEET:

Hakemusten on oltava tanssikoulun toimistossa tai sähköpostissa 19.8.2019

Huom! Opettajat eivät ota vastaan hakemuksia!

 

 

 

Yhteystiedot / Kontaktuppgifter

 


TAIDETEHDAS / KONSTFABRIKEN

Toimisto + Salit 1 & 2 / Kansli + danssal 1 & 2
Läntinen Aleksanterinkatu 1 B. / Västra Alexandersgatan 1 B

puh./tel. 040 539 8800 (arkisin klo 10-16/vardagar kl. 10-16)

sähköposti/e-post: toimisto@taidetehtaantanssikoulu.fi

Laskutukseen ja peruutuksiin liittyvissä asioissa /

I ärenden gällande fakturering och annullering:

laskutus@taidetehtaantanssikoulu.fi

Sali 1 ja Sali 2, Taidetehdas
Läntinen Aleksanterinkatu 1 B, Porvoo

Danssal 1 och 2, Konstfabriken
Västra Alexandersgatan 1 B, Borgå

Sali 3, "Jokkari"
Jokikatu 7 (vihreä Paasion talo)

Danssal 3, ”Jokkari”
Ågatan 7 (det gröna Paasio-huset)

Sali 4, "Kuuris"
Lukiokatu 5-7 B3 (entinen kuurojen koulu)

Danssal 4, ”Kuuris”

Gymnasiegatan 5-7 B 3 (f.d. dövskolan)

© 2023 by Digital Marketing. Proudly created with Wix.com