EK-grupper 

 

HAKULOMAKKEET:

Hakemusten on oltava tanssikoulun toimistossa tai sähköpostissa 16.8.2020

EK = SPECIALUTBILDNINGSGRUPPER

Konstfabrikens Dansskola erbjuder specialutbildningsgrupper för motiverade barn och unga som vill dansa mycket. Vi har EK-grupper för allt från 8-åringar till unga som siktar på ett yrke inom dans. Deltagarna i EK-grupperna är motiverade och vill träna flera gånger i veckan, uppträda och utvecklas som dansare. Deltagarna förbinder sig att delta i de lektioner de valt från läsordningen och på EK-gruppens egna veckolektion (ungefär 15-20 träffar per läsår). EK-MÅL har ingen egen grupplektion i vår läsordning.

 

 

 

ERIKOISKOULUTUSRYHMIIMME valitut edustavat tanssikoulua esiintymällä ja halutessaan myös kilpailemalla erilaisissa tapahtumissa. EK-ryhmä pääsee nauttimaan yksilöihin panostavasta opetuksesta sekä tanssikentän huippuosaajista. EK-ryhmäläiset saavat vuoden aikana useita esiintymismahdollisuuksia. EK-ryhmän tavoitteena on tarjota nuorelle parhaat mahdolliset eväät hakea mm. tanssin ammattiin tähtääviin kouluihin. Erikoiskoulutusryhmiin valitut saavat treenata tanssia huomattavasti edullisimmin hinnoin.

 

EK-ryhmän hakijat voivat lisäksi hakea street koreo-, commercial dance koreo- ja showkoreo ryhmiin. Näille tunneille voivat hakea myös muut edistyneet tanssin harrastajat. Koreo ja showcase -tunneilla keskitytään koreografioiden tekoon ja hiontaan. Tunneilla tehdään kilpailutilanteisiin valmistavia harjoituksia, kannustetaan mm. oman persoonallisen tyylin hakemiseen. Tunneilla valmistetaan erilaisia tansseja, joita mahdollisuuksien mukaan esitetään eri tapahtumissa ja kilpailuissa.

 

HAKEMINEN:  EK-ryhmiin ilmoittaudutaan kuten muillekin tunneille Hellewin kautta. Ilmoittautuminen on kuitenkin ehdollinen. EK-ryhmän valinta tapahtuu kirjallisten hakemusten sekä tanssitunnin perusteella. HUOM! Kaudelle 2020-21 poikkeuksena, edellisen vuoden ek’laiset voivat halutessaan pitää paikkansa EK-ryhmässä, ilman erillistä valintaa. Tämä järjestely on päätetty toteuttaa kevään poikkeusoloista johtuen. Kauden 2019-20 EK’laisten on ilmoitettava kesäkuun loppuun mennessä ottavatko EK-paikkansa vastaan kaudelle 2020-21.

          UUSILLE EK-RYHMIIN HAKEVILLE: Järjestämme pääsykoetilaisuuden lukujärjestyksen mukaisesti EK-ryhmille merkittyinä ajankohtina. Hakijoille ilmoitetaan tekstiviestitse, mikäli ns. pääsykoe tuntia ei ole tarvetta järjestää. Hellewi-ilmoittautumisen lisäksi hakijoiden tulee täyttää EK-hakulomake, joka löytyy kotisivuiltamme sekä kaikista toimipisteistämme. Hakemukset tulee jättää 16.8. mennessä tanssikoulun toimistoon (Läntinen Aleksanterinkatu 1 B, Taidetehdas) tai sähköpostiin (toimisto@taidetehtaantanssikoulu.fi). Huolehdithan, että hakemuksesi kuitataan vastaanotetuksi kolmen päivän sisällä. Mikäli kuittausta ei tule otathan yhteyttä toimistoomme.  

PÄÄSYKOETUNTI: 

Järjestämme pääsykoetilaisuuden lukujärjestyksen mukaisesti EK-ryhmille merkittyinä ajankohtina viikolla 34,

EK-ryhmien valinnoista ilmoitetaan tekstiviestitse kaikille hakijoille viikon sisällä pääsykoe-tuntien jälkeen.

ILMOITTAUTUMINEN:

EK-ryhmään hakijat ilmoittautuvat normaalisti tunneille Hellewin kautta. Hellewistä valitaan ostoskoriin EK:n oma tunti sekä halutut lisätunnit. Tämän lisäksi EK-ryhmään hakijan täytyy täyttää ilmoittautumislomake, josta hän valitsee lajinsa, joita haluaa tulevassa EK-ryhmässä treenata. Lomake löytyy kotisivuilta, sekä kaikista toimipisteistämme. EK-ryhmään sitoudutaan lähtökohtaisesti koko lukuvuodeksi.

 

ILMOITTAUTUMISEN PERUUTUS:

Mikäli hakijaa ei valita EK-ryhmään, eikä hän valintatuloksen jälkeen halua käydä kaikilla valitsemillaan tunneilla, on siitä ilmoitettava toimistoon heti sähköpostitse, jolloin siihen asti käydyistä tunneista (jotka on lopetettu) ei peritä maksua. Lasku tulee normaalisti valituista (jatketuista) tunneista.

 

Halutessaan EK-ryhmään valittu oppilas voi keskeyttää opinnot, mutta vain sähköposti-ilmoituksella toimistoon. Jos oppilas keskeyttää opintonsa ennen lukukausimaksun ensimmäistä eräpäivää, maksetaan keskeytysilmoitukseen mennessä olleiden tuntien määrä, normaalin kertamaksun mukaan, huolimatta siitä onko tunneilla käyty vai ei. Mikäli keskeytys tehdään vasta ensimmäisen laskun eräpäivän jälkeen, lukukausimaksu maksetaan kokonaisuudessaan. Keskeytetyn lukukauden maksua ei palauteta.

Kilpailut ja tapahtumat, joihin EK-ryhmäläiset osallistuvat saattavat aiheuttaa lisäkuluja, kuten mm. matkat, majoitus, ruoka ja esiintymisasut. EK-ryhmään hakijan ei ole pakko osallistua kaikkiin kilpailuihin tai tapahtumiin, mikäli ei halua, mutta siitä on ilmoitettava heti suunnittelu vaiheessa ohjaajalle.

 

HINNASTO:

EK-oppilas voi valita, kuinka monta kertaa viikossa treenaa. Hinnoittelu menee valittujen treenimäärien mukaan. EK-minien vähimmäistreenimäärä on 2-3h/vk, muilla EK-oppilailla minimi treenimäärä on 3-4h/vk. Viikoittaiseen treeniin lasketaan myös EK-ryhmän oma treenitunti. EK-oppilaille voidaan vuoden aikana tarjota myös mm. kehonhuoltoa, tekniikkaa tai muuta tanssitreeniä tukevaa opetusta, jolle oppilaan toivotaan osallistuvan. Näistä extra-tunneista ei laskuteta.

 

2-3 h/vk, syyslukukausi: 430€, kevätlukukausi: 470€

3-4h/vk, syyslukukausi: 520€, kevätlukukausi: 570€

5-6h/vk, syyslukukausi: 655€, kevätlukukausi: 720€


 

EK-MINIT

 • noin 9-10 -vuotiaat tytöt ja pojat

 • Minit valitsevat lukujärjestyksestämme 2-6 haluamaansa treenituntia, joilla käyvät viikoittain lukuvuotena 2020-21. Yksi valituista tunneista tulee olla EK-minien oma treenitunti torstaisin klo 18.15-19.15, jossa vaihtuvia teemoja. 

 • Suosittelemme, että vähintään yksi valituista tunneista olisi baletti 1.-2. tason tunti tai nyky/jazz 1.-2. tason tunti tai akrobatia, tanssiteknisen kehityksen vuoksi.

 • EK-MINIT keskittyvät pääasiassa vielä kartuttamaan teknistä ja ilmaisullista osaamistaan ja kun ryhmä on saanut ensimmäisen tanssinsa valmiiksi, pyritään ryhmälle järjestämään esiintymismahdollisuuksia.

 • EK-ryhmän oma treenitunti voi joillakin viikoilla olla siirretty, venytetty tai yhdistetty, jotta saadaan erilaisia opintokokonaisuuksia toteutettua. 

EK-JUNNUT

 • noin 11-13 -vuotiaat

 • Junnut valitsevat lukujärjestyksestämme 3-6 haluamaansa treenituntia, joilla käyvät viikoittain lukuvuotena 2020-21. Yksi valituista tunneista tulee olla EK-junnujen oma treenitunti yleensä perjantaisin klo. 15.30-16.30, jossa vaihtuvia teemoja ja opettajia.

 • Vähintään yksi valituista tunneista tulee olla balettia, nykytanssia tai akrobatiaa tanssiteknisen kehityksen vuoksi.

 • EK-JUNNUT keskittyvät pääasiassa kartuttamaan teknistä ja ilmaisullista osaamistaan ja kun ryhmä on saanut ensimmäisen tanssinsa valmiiksi, pyritään ryhmälle järjestämään esiintymismahdollisuuksia.

 • EK-ryhmän oma treenitunti voi joillakin viikoilla olla siirretty, venytetty tai yhdistetty, jotta saadaan erilaisia opintokokonaisuuksia toteutettua. 

EK-NUORET

 • noin 14-16 -vuotiaat

 • Nuoret valitsevat lukujärjestyksestämme 3-6 haluamaansa treenituntia, joilla käyvät viikoittain lukuvuotena 2020-21. Yksi valituista tunneista tulee olla EK-nuorien oma treenitunti, joka on yleensä perjantaisin klo 16.30-17.45, jossa vaihtuvia teemoja ja opettajia.

 • EK-nuoret voivat hakea lisäksi Street koreo-, Commercial dance koreo- ja Showkoreo ryhmiin.

 • Vähintään yksi valituista tunneista tulee olla baletti, nykytanssi, lyrical jazz tai akrobatia & lattiatekniikka, tanssiteknisen kehityksen vuoksi.

 • Nuoret ideoivat ja järjestävät yhdessä ohjaajien kanssa, tanssillista ohjelmaa kansainvälisenä Tanssin päivänä 29.4.

 • EK-ryhmän oma treenitunti voi joillakin viikoilla olla siirretty, venytetty tai yhdistetty, jotta saadaan erilaisia opintokokonaisuuksia toteutettua. 

 

EK-TÄHTÄIN

 • noin 16-20 -vuotiaat

 • Tähtäin oppilaat valitsevat lukujärjestyksestämme 3-6 haluamaansa treenituntia, joilla käyvät viikoittain lukuvuotena 2020-21. Yksi valituista tunneista tulee olla EK-tähtäimen oma treenitunti, joka on yleensä perjantaisin klo 17.45-19.00, jossa vaihtuvia teemoja ja opettajia.

 • EK-tähtäin oppilaat voivat hakea lisäksi Street koreo-, Commercial dance koreo- ja Showkoreo -ryhmiin.

 • Vähintään yksi valituista tunneista tulee olla baletti, nykytanssi, lyrical jazz tai akrobatia & lattiatekniikka, tanssiteknisen kehityksen vuoksi.

 • Oppilaat ideoivat ja järjestävät yhdessä ohjaajien kanssa, tanssillista ohjelmaa kansainvälisenä Tanssin päivänä 29.4.

 • EK-ryhmän oma treenitunti voi joillakin viikoilla olla siirretty, venytetty tai yhdistetty, jotta saadaan erilaisia opintokokonaisuuksia toteutettua. 

 

 

Yhteystiedot / Kontaktuppgifter

 


TAIDETEHDAS / KONSTFABRIKEN

Toimisto + Salit 1 & 2 / Kansli + danssal 1 & 2
Läntinen Aleksanterinkatu 1 B. / Västra Alexandersgatan 1 B

puh./tel. 040 539 8800 (arkisin klo 10-16/vardagar kl. 10-16)

sähköposti/e-post: toimisto@taidetehtaantanssikoulu.fi

Laskutukseen ja peruutuksiin liittyvissä asioissa /

I ärenden gällande fakturering och annullering:

laskutus@taidetehtaantanssikoulu.fi

Sali 1 ja Sali 2, Taidetehdas
Läntinen Aleksanterinkatu 1 B, Porvoo

Danssal 1 och 2, Konstfabriken
Västra Alexandersgatan 1 B, Borgå

"Kuuris"
Lukiokatu 5-7 B3 (entinen kuurojen koulu) ”Kuuris”

Gymnasiegatan 5-7 B 3 (f.d. dövskolan)

Zentra
Mannerheiminkatu 20

Zentra

Mannerheimgatan 20

© 2023 by Digital Marketing. Proudly created with Wix.com